Superman glumac Henry Cavill otkrio prvi pogled na Roach u ‘The Witcher’ seriji

Glumac Supermana Henry Cavill nam je dao prvi službeni pogled na Roacha u Netflixovoj nadolazećoj The Witcher seriji. Možda je nepoznato što je s Henry Cavillom kao Supermanom, ali to njega ni najmanje ne usporava. San Diego Comic-Con se vrlo brzo približava i Henry Cavill koristi te trenutke u svoju korist. Superman glumac je danas otkrio putem svog Instagram profila prvi pogled na Geraltovog vjernog konja Roacha u Netflixovoj live-action The Witcher seriji. Sliku i objavu možete pogledati ispod.

Henry Cavill predvodi seriju kao Geralt of Rivia. U listopadu, Netflix je pokazao prvi pogled na njega u seriji, kako nosi sivu vlasulju. On je već poznat po svojoj ulozi Supermana u DCEU. U kolovozu 2018, Cavill je javno izrazio interes za ovom ulogom, rekavši za IGN da bi on ‘apsolutno’ volio preuzeti ovu ‘zadivljujuću ulogu’. Međutim, pokazalo se da prije nego je dao taj intervju, on se već našao sa scenaristkinjom serije Lauren S. Hissrich, a ona je znala da ga želi za tu ulogu. Osim Cavilla, ostali koji će glumiti u seriji su Freya Allan kao Ciri, Princess of Cintra, zajedno s Anya Chalotra kao Yennefer, Jodhi May kao Queen Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson kao Eist, Adam Levy kao Mousesack, MyAnna Buring kao Tissaia, Mimi Ndiweni kao Fringilla, Therica Wilson-Read kao Sabrina i Millie Brady kao Princess Renfri.

Netflix je već objavio sinopsis serije koji glasi, “Witcher Geralt, mutirani lovac na čudovišta, bori se s pronalaženjem svog mjesta u svijetu gdje se ljudi često pokazuju zlobnijima od samih čudovišta.” Kao što vidite, taj sinopsis baš i ne otkriva previše, međutim, službeni sinopsis koji su otkrili izvršni producenti Sean Daniel i Jason Brown otkriva malo više, što pokazuje da serija prati nekonvencionalnu obitelj koja “se okuplja zajedno kako bi se borila za istinu u opasnom svijetu.”

Kako vam se čini Roach i radujete li se Henry Cavillovoj nadolazećoj Netflix seriji The Witcher?

Druge je zanimalo i ovo...