Luda Avengers: Endgame teorija vjeruje da je stari Steve Rogers trebao postati Stan Lee

Luda Avengers: Endgame teorija vjeruje da je stari Steve Rogers trebao postati Stan Lee

Marvel, te redatelji Anthony i Joe Russo su filmom Avengers: Endgame vrlo blizu da imaju najgledaniji film svih vremena. Sada, kada smo svi mi ljudi planeta Zemlje pogledali vidjeli film, ne treba nikoga posebno upozoravati da smo, na kraju filma, vidjeli Chris Evansovog Captain Americu kako putuje kroz vrijeme i vraća se u sadašnjost kao oženjeni starac. I sada kada smo svi vidjeli tu scenu, sada imamo zabavnu fanovsku teoriju koja sugerira da je Marvelov plan oduvijek bio da Old Man Rogers postane – pazite sad ovo – Stan Lee.

Ne stvarni Stan Lee (iako bi to bilo fantastično), nego neke od mnogih cameo uloga Stan Leeja u Marvelovom Filmskom Svemiru.

Luda Avengers: Endgame teorija vjeruje da je stari Steve Rogers trebao postati Stan Lee

Poslušajte objašnjenje. I dok je ovo malo nategnuta teorija, suština toga kaže da iako se Steve vraća u prošlost živjeti s Peggy Carter – i drži se povučeno kako ne bi utjecao na budućnost – on bi htio provjeravati kako se stvari odvijaju. A koji je starac bio u pozadini svakog Marvel filma? Da, g. Stan Lee.

Pa ako ova teorija drži, zašto Russo Braća nemaju Stan Leejev Avengers: Endgame cameo kao Old Man Steve? Pa, nažalost, mi smo izgubili Stan Leeja prošle godine, a redatelji vjerojatno nisu htjeli “osramotiti njegovu ostavštinu s CGI klonom koji igra tako važnu scenu” tako da su imali Chris Evansa u toj ulozi.

Pojasnimo još malo. Steve se vratio u prošlost s Thorovim čekićem – i onim dosadnim Infinity Kamenjem – sa svakom namjerom da ih vrati u njihovu pravovremenost. Dakle, to znači da bi lako mogao biti na svim izvanzemaljskim mjestima gdje je bio Stan Lee, poput Sakaara u James Gunnovim Guardians of the Galaxy.

Stan Leejeve potvrđene cameo uloge u nadolazećim Marvel filmovima

Govoreći o tome, postoje neke zabavne Stan Lee cameo uloge povezane s ovom teorijom. Poput one u Captain America: The Winter Soldier “ima smisla da Steve želi obići svoj eksponat kao stražar, diskretno govori ljudima o sebi.” Onda u Avengers: Age of Ultron Stan se pojavljuje kao World War II veteran, baš poput Stevea. U Captain America: Civil War “Tony Stank” je samo “Steve koji podbada svog starog prijatelja.” U Guardians of the Galaxy Vol. 2, Steve govori ‘Watchersima’ “kako je imao dobro vrijeme zezajući se s Avengerima tijekom godina.” A u Avengers: Infinity War “Steve je vidio mnogo svemirskih brodova u svoje vrijeme, zapravo, ova djeca ne bi trebala biti šokirana.”

Naravno, u ovoj teoriji postoje neki problemi s putovanjem kroz vrijeme, ali autor iza toga pojašnjava kako sve to dobro radi na Redditu, a ispod možete vidjeti kako sve to putovanje kroz vrijeme radi u ovoj teoriju, prema njegovom objašnjenju. U suštini, on misli da se sve to uklapa bez problema. Što mislite o ovoj fanovskoj teoriji i da se dogodila jel bi Avengers: Endgame mogao biti još bolji?

Stan Lee was supposed to be Steve Rogers all along from r/FanTheories

Similar Posts