5 Najboljih filmova Logan Marshall-Green

5 Najboljih filmova Logan Marshall-Green

Donosimo vam 10 najboljih filmova Američkog glumca, producenta i redatelja Logan Marshall-Greena. Koji su vama najbolji njegovi filmovi?

Logan Marshall-Green (rođen 01. studenog 1976.) Američki je glumac, producent i redatelj, koji se proslavio ulogama u serijama  24, The O.C., Traveler, Dark Blue i Quarry.

U nastavku pogledajte 5 Najboljih filmova Logan Marshall-Green

5. Devil (2010)

Devil (2010)

Žanr: Horor, misterija, triler

Redatelj: John Erick Dowdle

Glumci: Chris Messina, Caroline Dhavernas, Bokeem Woodbine

Radnja ukratko: Grupa ljudi zarobljena u dizalu zajedno s Đavlom koji je jedan od njih.

4. The Invitation (2015)

5 Najboljih filmova Logan Marshall-Green

Žanr: Drama, horor, misterija

Redatelj: Karyn Kusama

Glumci: Logan Marshall-Green, Emayatzy Corinealdi, Michiel Huisman

Radnja ukratko: Muškarac prihvati poziv na večeru čiji je domaćin njegova bivša žena, uznemirujuća stvar koja otvara stare rane i stvara nove napetosti.

3. Spider-Man: Homecoming (2017)

Žanr: Akcija, avantura, sci-fi, superhero

Redatelj: Jon Watts

Glumci: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr.

Radnja ukratko: Mladi Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), koji je svoj senzacionalni debi ostvario u hitu “Kapetan Amerika: Građanski rat” započinje samostalno djelovati pod svojim novopronađenim identitetom u filmu SPIDER-MAN: POVRATAK KUĆI. Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio sa Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetom May (Marisa Tomei), a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprječavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superheroj… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – The Vulture (Michael Keaton).

2. Upgrade (2018)

Žanr: Akcija, horor, sci-fi

Redatelj: Leigh Whannell

Glumci: Logan Marshall-Green, Rosco Campbell, Richard Cawthorne

Radnja ukratko: Smješten u blisku budućnost, tehnologija kontrolira skoro sve aspekte ljudskog života. Ali kada se Grey, samo-identificiranom tehnofobu, cijelu svijet preokrene naglavce, njegova jedina nada za osvetom je eksperimentalni računalni čip usadak imena Stem./

1. Prometheus (2012)

Žanr: Avantura, misterija, sci-fi

Redatelj: Ridley Scott

Glumci: Noomi Rapace, Logan Marshall-Green, Michael Fassbender, Charlize Theron

Radnja ukratko: Ekipa znanstvenika i istraživača na Prometeju nalazi se ni više ni manje nego na putu da otkrije odgovore na najdublja životna pitanja. Ekspediciju vode dva briljantna mlada znanstvenika, Shaw (Noomi Rapace) i Holloway (Logan Marshall-Green) sa suprotnim motivima. Shaw je vjernica: želi upoznati te “bogove” kako bi se približila svojim tradicionalnim vjerskim pogledima, dok Holloway želi razotkriti tu vrstu duhovnosti. U svojem radu kao arheolozi otkrili su tragove na špiljskim piktogramima iz starih civilizacija diljem svijeta, pri čemu svi ukazuju na isto mjesto u dalekom svemiru, i uvjerili su korporaciju Weyland Industries da financira misiju. Nitko od znanstvenika nije bio pripremljen za nezamislive terore na koje će naići.

Similar Posts