Paul Walkerova braća se želi vratiti u 'Fast and the Furious' filmove kao Brian O'Conner

Paul Walkerova braća se želi vratiti u ‘Fast and the Furious’ filmove kao Brian O’Conner

U nedavnom intervju, Walker braća su izjavila da su spremni vratiti se u Fast and the Furious franšizu, kako bi nastavili sagu o liku njihovog brata Paul Walkera, Brian O’Conner.

Kada je Paul Walker umro tijekom produkcije Furious 7, njegova mlađa braća Caleb i Cody Walker su uskočila kao dubleri kako bi umjesto njega završili film, s njihovim licima koja su zamjenjena s CGI tehnikama.

U razgovoru za The Associated Press, Caleb Walker je otvoreno izrazio želju da on i njegov brat još jednom pomognu Brianu vratiti se na velike ekrane, u nekom budućem Fast and the Furious spektaklu.

Paul Walkerova braća se želi vratiti u 'Fast and the Furious' filmove kao Brian O'Conner

“Nadam se samo da ćemo uspjeti – ne znam – imati malu cameo ulogu i vratiti Paula kako bi spasio dan i nadam se da ću ja biti u mogućnosti pomoći tome. To je moj san i nadam se da ćemo uspjeti to napraiti u jednom od budućih filmova,” Caleb je izjavio.

Ako su Walker braća više nego zainteresirana, tada bi novo pojavljivanje Brian O’Conner u budućim filmskim instalacijama bila dobra investicija za producente. Ova serija filmova je već dugo vremena jedna od najdražih ljubiteljima akcije i brzih vožnja, a Walker je sigurno dio tog nasljeđa.

Također, ovo posthumno pojavljivanje nije česta pojava u Hollywoodu, a pogotovo ne na ovako častan način, da njegova obitelj ulazi u film i svojim tijelima omogučavaju to. Prije nego se vožnja Fast and Furious filmova zaustavi, Brian O’Connerovo prisustvo bi trebalo biti, barem još jednom i to uz blagoslov obitelji, fanova i filmaša.

Trenutno su braća Walker zaposlena oko promoviranja dokumentarnog filma  I Am Paul Walker od Adrian Buitenhuis, koji je premijerno prikazan na Paramount Network, a prikazuje njegovu osobnu karijeru i život, od njegovog djetinjstva, do postanka internacionalne zvijezde.

Što se tiče Fast and Furious franšize, deveti dio još nije dobio svoj oblik, dok bi spin off film Hobbs and Shaw trebao doći u kolovozu 2019. godine.

Što mislite i povratku lika Brian O’Conner na ovaj način?

Similar Posts