Birds Of Prey likovi

Margot Robbie ‘Birds Of Prey’ film otkrio likove

Kružile su razne glasine o nadolazećem DC filmu ‘Birds of Prey’, ali se čini kako ih je sada novi izvještaj ispravio, te nam je otkrio likove koji će se pojaviti u filmu. 

The Wrap je saznao da će Birds of Prey imati poprilično velik broj DC stripovskih ženskih likova. Tako će se Margot Robbie – Harley Quinn, pridružiti Dinah Lance/Black Canary, Helena Bertinelli/Huntress, Cassandra Cain i Renee Montoya.

Margot Robbie 'Birds Of Prey' film otkrio likove

Za fanove Birds of Prey stripova, ova potvrda će biti olakšanje, zato što su spominjani likovi za film, prošlih mjeseci, bili zaista raznovrsni. Međutim, sigurno će i dalje biti nezadovoljnih zato što se u filmu neće pojaviti Barbara Gordon, koju su mnogi očekivali vidjeti u filmu kao Batgirl ili Oracle. Ali s obzirom na njezinu integralnu ulogu u stvaranju Birds of Prey, fanovi će morati pričekati vidjeti kakav će ona imati značaj unutar DC proširenog svemira filmova.

S ovom najavom likova, te DC panelom na San Diego Comic-Con, fanovi će sigurno početi nagađati tko bi mogao glumiti te uloge. Prema izjavi Robbie, glumice će biti zaista raznovrsne.

Osim toga, izjavila je sljedeće, ” želim je vidjeti s drugim curama,” Robbie je rekla za MTV News. “Stalno sam to govorila dok smo snimali Suicide Squad, ‘Ona treba svoje cure.’ Kao, ona treba druge cure okolo sebe zato što ona to voli. To vidite u stripovima. Ona voli upoznavati ljude – sve ljude – ali treba svoju bandu cura.”

Birds of Prey će režirati Cathy Yan, producirat će Robbie zajedno s Kroll & Co Entertainment Sue Kroll i Clubhouse Pictures Bryan Unkeless. Jednu verziju skripte je napisala ‘Bumblebee’ Christina Hodson.

Ovaj izvještaj također kaže da će film sadržavati Batmanovog negativca kojeg još nismo imali prilike vidjeti na velikim ekranima. Za sada je to još nepoznato tko će biti, ali fanovi će sigurno započeti nagađanja.

Druge je zanimalo i ovo...