The Batman: Glasine Glumice za Ulogu Catwoman Uključuju Tessu Thompson, Lupitu Nyong'o i Druge

The Batman: Glasine Glumice za Ulogu Catwoman Uključuju Tessu Thompson, Lupitu Nyong’o i Druge

Vitez Tame Gotham Cityja se vraća na velike ekrane 2021. godine za svoj prvi solo film nakon gotovo desetljeća. The Batman, scenarista i redatelja Matt Reevesa, u kojem će glumiti Robert Pattinson kao Bruce Wayne, će odvesti lika u znatno mlađem smjeru nego u posljednjih nekoliko filmova. S produkcijom koja treba započeti u bliskoj budućnosti, Reeves i Warner Bros. su započeli popunjavati glumačku postavu oko Pattinsona s nekim velikim imenima, poput Jeffrey Wrighta, koji će navodno glumiti ulogu Jamesa Gordona i Jonah Hill, koji će preuzeti ulogu ili Riddlera ili Penguina. Međutim, jedna od najvažnijih uloga u Batmanovoj priči tek treba biti izabrana, ona Catwoman. Glasine nam donose da su neka od najvećih glumačkih imena u industriji povezana s ovom ulogom.

lupita nyong'o

Prema GWWovom Thomasu Politu, lista glumica koje bi mogle utjeloviti Catwoman u novom The Batman filmu uključuje Us zvijezdu Lupitu Nyong’o i MCU zvijezdu Tessu Thompson, zajedno s drugim glumicama poput Gugu Mbatha-Raw, Alexandra Shipp i Logan Browning.

Sada, prije nego nastavimo, treba uzeti ovo sa zadrškom. Polito je već znao biti u pravu prije, što mu daje neki kredibilitet, ali GWW nije baš provjeren izvor informacija. Mnogo ovih imena ima smisla za tu ulogu, pogotovo zato što su rekli da traže glumicu crne boje kože i zasigurno nije upitno da bi Warner Bros. i Matt Reeves voljeli neku od njih vidjeti u toj ulozi, ali ipak, za sada to još nije ništa službeno.

5 Najboljih filmova Tessa Thompson

Nyong’o i Thompson su očigledno ovdje najveća imena, ali su i dvije glumice koje imaju najmanje šanse pojaviti se u toj ulozi. Obje te glumice igraju veliku ulogu u Marvelovom Filmskom Svemiru, Thompson kao Valkyrie u Thor filmovima i Nyong’o kao Nakija u Black Panther. I dok zapravo nema velikog rivaliteta između Marvel i DC franšize, oni jesu suprotni superherojski brendovi i teško da bi im bilo dozvoljeno da glume tako veliku ulogu u oba, pogotovo ne u isto vrijeme.

Što se tiče drugih imena, vrlo je moguće da bi bilo tko od njih mogao dobiti, ali jednako tako i nitko. Dok Reeves to osobno službeno ne objavi, sve okolo The Batman filma su i dalje samo spekulacije.

Što vi mislite tko bi trebao glumiti Catwoman u The Batman filmu?

Similar Posts