Glasine: Idris Elba glumi Deathstroke u James Gunnovom ‘The Suicide Squad’

Glasine: Idris Elba glumi Deathstroke u James Gunnovom ‘The Suicide Squad’

Jedan od najuzbudljivijih novih projekata DC proširenog svemira filmova je The Suicide Squad, novi pogled na DC stripovski tim super-negativaca za koji piše scenarij i režira James Gunn (Guardians of the Galaxy). Idris Elba će se pridružiti filmu, a prema novim glasinama on bi mogao glumiti lik Deathstrokea u nadolazećem filmu.

Barstool Sportsov Robbie Fox je čuo interesantne informacije u pogledu identiteta Idris Elbinog lika u The Suicide Squad. Fox je tvitao sljedeće, što će sigurno oduševiti fanove i započeti špekulacije:

Geeks Worldwide je također izbacio izvještaj, koji tvrdi da James Gunnov film trenutno traži glumicu koja će glumiti kćerku Idris Elbinog lika. Izvješće također spekulira o tome hoće li Idris Elba glumiti Deathstrokea, koji ima kćer po imenu Rose Wilson ili Sportsmaster.

Idris Elba je izjavio da je u razgovoru za The Suicide Squad nakon što je Will Smith najavio da se neće vratiti kako bi reprizirao ulogu Deadshota. Idris Elba je originalno trebao preuzeti ulogu Deadshota, ali sada će glumčeva uloga biti promijenjena za film, ostavljajući vrata otvorena za mogući Will Smithov povratak u budućnosti.

Glasine: Idris Elba glumi Deathstroke u James Gunnovom ‘The Suicide Squad’

Što se tiče Deadstrokea, Joe Manganiello ga je već duže vrijeme trebao glumiti u DC proširenom svemiru filmova, čak se i pojavio u post-kredit scenama Justice League filma u kojem se susreće s Lex Luthorom (Jesse Eisenberg) kako bi potencijalno oformili ekipu super-zločinaca. Deathstroke je također navodno trebao biti glavni negativac filma The Batman kada je Ben Affleck i dalje bio povezan s pisanjem scenarija i režiranjem tog filma prije nego je otišao s tog projekta i DC proširenog svemira općenito.

Ako Idris Elba zaista bude glumio Deathstrokea u nadolazećem James Gunnovom The Suicide Squad filmu, to bi mogao biti interesantan znak da se DC Films ne uzbuđuje pretjerano oko kontinuiteta i dopušta svojim trenutno najvećim filmašima da naprave svoje likove kako oni to žele – proklet bio kontinuitet.

The Suicide Squad je jedan od mnogih projekata koje trenutno razvijaju Warner Bros. i DC. Lista također uključuje The Batman, The Flash, Green Lantern Corps, Birds of Prey, Black Adam, Nightwing, Supergirl i New Gods.

James Gunnov The Suicide Squad dolazi u kina 06. kolovoza 2021. godine.

Similar Posts