James Gunnov 'The Suicide Squad' dodaje Michael Rookera kao King Shark

James Gunnov ‘The Suicide Squad’ dodaje Michael Rookera kao King Shark

Glumačka ekipa James Gunnovog The Suicide Squad filma nastavlja rasti s dodatkom Guardians of the Galaxy glumca Michael Rookera kao King Shark. Prema The Wrap, Michael Rooker se pridružio The Suicide Squad kao kultni DC stripovski negativac King Shark. Stvoren od Karl Kesela, King Shark se originalno prvi puta trebao pridružiti DC proširenom svemiru filmova u prvom Suicide Squad filmu od David Ayera prije nego ga je zamijenio Killer Croc. Nedavno se King Shark pojavio na malim ekranima u Grant Gustinovoj Arrowverse seriji The Flash.

Kao što čitatelji vjerojatno znaju, Michael Rooker nije stranac u stripovskim adaptacijama, jer je već glumio Yondua u James Gunnova prva dva Guardians of the Galaxy filma i Merlea Dixona u AMC zombi drami The Walking Dead. Michael Rookera trenutno možemo vidjeti u mjuzikl drami Bolden.

James Gunnov 'The Suicide Squad' dodaje Michael Rookera kao King Shark

Osim Michael Rookera, u James Gunnovom The Suicide Squad također će glumiti Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney, Idris Elba i David Dastmalchian. John Cena i Daniela Melchior se također razmatraju za ključne uloge.

Prošlog ljeta, Disney se razišao s Jamesom Gunnom nakon što se nekoliko uvredljivih tweetova koje je napisao prije više godina ponovno pojavilo. Oko tri mjeseca nakon što se to dogodilo, Gunn je potpisao da piše scenarij za sljedeći Suicide Squad film za Warner Brothers. Disney je u međuvremenu vratio Gunna kao redatelja Guardians of the Galaxy Vol. 3, ali taj projekt neće započeti dok filmaš ne završi The Suicide Squad, za koji se očekuje da započne snimanje ovog rujna.

Prvi Suicide Squad film prati tim nadzornika koje je vlada regrutirala za opasnu crnu misiju u zamjenu za smanjene kazne. Glumačka ekipa je obuhvaćala: Will Smith kao Deadshot, Margot Robbie kao Harley Quinn, Viola Davis kao Amanda Waller i Jared Leto kao The Joker. On je u najboljem slučaju zaradio mješovite recenzije, ali je postao veliki pogodak za Warner Bros sa svjetskim bruto iznosom od 746,8 milijuna dolara.

The Suicide Squad je jedan od mnogih projekata koje trenutno razvijaju Warner Bros. i DC. Lista također uključuje The Batman, The Flash, Green Lantern Corps, Birds of Prey, Black Adam, Nightwing, Supergirl i New Gods.

James Gunnov The Suicide Squad dolazi u kina 06. kolovoza 2021. godine.

Similar Posts