Josh Gad okupio Lord of the Rings ekipu - pogledajte cijeli video

Lord of the Rings: Najavljeno ponovno okupljanje glumaca i izlazak filmova u svrhu ponovnog oživljavanja kina

U čast 20. godišnjice izlaska filma Gospodar prstenova: Družina prstena i u nadi da će publiku dovesti u kina, Alamo Drafthouse najavio je da će pokrenuti više događaja na kojima će sudjelovati članovi glumačke ekipe, koje će ugostiti Stephen Colbert. Q&A za sva tri filma podudarat će se s projekcijama potpuno novih 4K restauracija izvorne trilogije, a Alamo Drafthouse također će događaje učiniti dostupnima za neovisna kina u nadi da će privući gledatelje kako bi podržali svoja lokalna kina. Događaji će započeti 25. ožujka.

Po priopćenju za tisak, “Punih godinu dana nakon što se svijet promijenio, kino Alamo Drafthouse okuplja najbolje iz Međuzemlja za proslavu i podršku lokalnim kinima širom svijeta. Tri uzastopna tjedna započinju 25. ožujka s The Fellowship of the Ring, članovi glumačke ekipe trilogije okupit će se na razgovorima u povodu proslave 20. godišnjice ovih monumentalnih filmova. Talenti koji sudjeluju uključuju: Sean Astin, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Billy Boyd, Peter Jackson, Ian McKellen, Dominic Monaghan, Viggo Mortensen, Andy Serkis, Liv Tyler i Elijah Wood. Moderatori će biti Stephen Colbert, voditelj The Late Show na CBS-u i poznati “Ring Nut”. Obožavatelji mogu poslati pitanja za sastavljeni panel do 10. ožujka pomoću hastaga #LOTR20 na Twitteru.

“Jedno od iskustava koje mi najviše nedostaju tijekom ove prošle godine, osim što sam zagrlio svoje prijatelje i putovao, jest sjedenje u mračnom kinu s nestrpljenjem iščekujući novo kinematografsko iskustvo”, Elijah Wood, koji je vodio naboj u okupljanju glumačke ekipe i ekipe, podijeljeno je u izjavi. “Kad je Tim [League] došao do ideje da se možemo udružiti kako bismo pružili prijeko potrebnu podršku neovisnim kina širom svijeta, pružio sam priliku da pomognem.”

Sadržaj pitanja i odgovora okupit će se u početku isključivo na kino projekcijama nove 4K remaster trilogije. Kao dio njihove nove kampanje “Podrška lokalnim kinima”, Alamo Drafthouse čini ove prezentacije pitanja i odgovora u potpunosti dostupnima za sva kina širom svijeta.

“Izuzetno smo sigurni da će nakon COVIDa, nagomilana potražnja za magijom filmskog filma biti vrlo jaka i industrija će se vratiti i procvjetati”, kaže Tim League, osnivač i izvršni predsjednik Alamo Drafthousea. “U međuvremenu smo zahvalni Peteru Jacksonu, ljubaznim članovima glumačke ekipe i Stephenu Colbertu što su sudjelovali u ovim vrlo posebnim događajima i omogućili obožavateljima da na nevjerojatnim otvorenim kinima dožive ove nevjerojatne filmove na velikom platnu.”

Gospodar prstenova: Družina prstena – početak 25. ožujka
Nastupaju Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monaghan i Elijah Wood.

Gospodar prstenova: Dvije kule – početak 1. travnja
Nastupaju Cate Blanchett, Orlando Bloom, Viggo Mortensen i Liv Tyler.

Gospodar prstenova: Povratak kralja – početak 8. travnja
Nastupaju Peter Jackson, Ian McKellen i Andy Serkis.

Similar Posts