Game of Thrones zvijezda Emilia Clarke mogla bi se pridružiti DCEU u velikoj superherojskoj ulozi

Game of Thrones zvijezda Emilia Clarke mogla bi se pridružiti DCEU u velikoj superherojskoj ulozi

S Wonder Woman 1984 i Batmanom na horizontu, može se reći da je DC Extended Universe na vrlo dobrom mjestu. Zapravo, franšiza je vjerojatno u najboljem obliku u kojem je dosad bila. Stoga se prirodno, Warner Bros. nada da će taj zamah biti jak i u filmovima i na TV projektima na HBO Maxu. Sada najnovije glasine kažu da se zvijezda Game of Thrones, Emilia Clarke, pridružila DCEU-u.

Naravno, talentirani ansambl koji je nastupao u HBO Game of Thrones seriji čini se kao savršeno uzgajalištem za buduće superherojske zvijezde. Serija se već pokazala kao vlastiti fenomen, a nedavno je i proglašena najboljom serijom 21. stoljeća. Definitivno ima puno toga što povezuje Game of Thrones fantaziju i znanstveno-fantastične stripovske avanture DC i Marvel.

U stvari, neki Game of Thrones glumci već su se pojavili u filmovima o superherojima. Peter Dinklage i Sophie Turner pojavili su se u Foxovoj X-Men seriji. Aidan Gillen i Jack Gleeson glumili su u trilogiji Christophera Nolana The Dark Knight. Dok će se Kit Harington i Richard Madden ponovno ujediniti u Marvelovom Filmskom Svemiru u filmu The Eternals 2021. godine.

Sad se čini da je red na Emiliju Clarke. Glumica je stvorila jedan od najuvjerljivijih likova iz Game of Thronesa kao Daenerys Targaryen. Clarke se pojavila u filmu Terminator: Genisys i Solo: A Star Wars Story. Ali ona tek treba preuzeti glavnu ulogu franšize. Clarke je čak izrazila interes da postane Avengers u MCU.

Pa ipak, FandomWire izvještava da bi ona mogla glumiti Zatannu Zataru u DCEU. U stripovima je Zatanna mađioničar koji svoje čarobne moći koristi u borbi protiv nadnaravnih negativaca. Ova superheroina je usko surađivala s različitim junacima, uključujući i Justice League, a već dugo kruže glasine da bi se mogla pojaviti na ekranima.

Međutim, web mjesto ne tvrdi da će Clarke voditi film “Zatanna”. Umjesto toga, ona bi se mogla pojaviti u seriji pravljenoj za HBO. J. J. Abrams trenutno razvija Justice Dark seriju za HBO Max. A ti se stripovi više fokusiraju na nadnaravne i mistične prijetnje, nešto gdje bi se Zatanna dobro uklopila.

Zatanna – kao i John Constantine – ključni su dio ansambla. Stoga se čini vjerojatno da će ona biti uvrštena kao jedna od vodećih u Justice League Dark seriji. Osim toga, raspored DCEU filma već je prilično ispunjen narednih nekoliko godina. Nadamo se da ćemo je imati prilike gledati, barem kroz novu Justice League Dark seriju.

Similar Posts