Marvel 'Ant-Man 3' u razvoju! Procurio mogući datum izlaska

Marvel ‘Ant-Man 3’ u razvoju! Procurio mogući datum izlaska

Već i zidovi znaju da je Faza 3 Marvel Filmskog Svemira završila ove godine, pa iako se od novonajavljenu Fazu 4 još nismo ni ogrebali, Marvel nas konstantno tjera da gledamo sve dalje i dalje u budućnost glede njihovih nadolazećih projekata, a jedan od njih, čija je budućnost dugo bila neizvjesna, je i treći Ant-Man solo film, odnosno nastavak prošlogodišnjeg filma Ant-Man and the Wasp.

Ant-Mana, kojeg tumači glumac Paul Rudd smo dosad gledali u četiri MCU filma: Ant-Man, Captain America: Civil War, Ant-Man and the Wasp, u kojem je glumica Evangeline Lilly imala svoj debi kao heroina Wasp, Ant-Manova vjerna partnerica (u svakom mogućem smislu), a njih dvoje su zajedno bili dio epskog filma Avengers Endgame, kojega smo također već spomenuli u šesteroznamenkastom broju puta kroz posljednjih nekoliko mjeseci.

Nakon završetka Faze 3 MCU-a, Marvel je u srpnju ove godine na San Diego Comic Conu najavio kompletnu paletu nadolazećih filmova (i serija) koje će biti dio Faze 4, no potencijalni treći film sa ovim sitnim herojima nije čak niti usputno spomenut, zbog čega se postavilo pitanje: Imaju li Ant-Man i Wasp budućnost u Marvel Filmskom Svemiru? No sada nam stižu vijesti da fanovi ovog tandema mogu mirno spavati. Na kraju krajeva, iako su već dobre četiri godine dio MCU-a, Ant-Man i Wasp su kao likovi još uvijek dovoljno svježi da mogu nositi MCU još dugi niz godina, a naravno da isčekujemo i da je dosta realna mogućnost da ćemo ih vidjeti u nadolazećim crossoverima, budući da je šef Marvela Kevin Feige već obećao da ćemo kroz narednih par godina dobiti i Avengers 5, a i Wasp je zasigurno kompetentan lik za potencijalni film A-Force o kojem se zadnjih mjeseci priča sve više.

Marvel 'Ant-Man 3' u razvoju! Procurio mogući datum izlaska

Uz sve to, na twitteru se pojavila i mala i nepotvrđena, ali dosta realna glasina da bi izlazak filma mogli očekivati u srpnju 2022., što je točno četiri godine nakon izlaska Ant-Man and the Wasp. Naravno, sigurno je da očekujemo povratak Paul Rudda i Evangeline Lilly kao naslovni tandem, ali i Michael Douglas kao Hank Pym, Michael Pena kao komični Luis, a naravno i Cassie Lang, Ant-Manova kći čiju je ulogu od Abby Ryder Fortson (koja ju je glumila u prva dva Ant-Man filma) preuzela Emma Fuhrmann zbog vremenskog skoka od pet godina iz Avengers Endgame.

Sada, uz taj neimenovani Ant-Man 3, filmovi za koje znamo da su razvoju, iako ne znamo kada ćemo ih točno gledati su i Guardians of the Galaxy Vol. 3, Captain Marvel 2 Blade. Faza 4 će se sastojati od šest filmova i pet Disney+ serija, započet će sljedećeg svibnja sa filmom Black Widow, a završiti u studenom 2021. sa filmom Thor: Love and Thunder. U svibnju 2022. se očekuje početak Faze 5 sa filmom Black Panther 2, tako da su velike šanse da je i Ant-Man 3 dio te Faze 5 čija je kompletna paleta poznata samo unutar zidova Marvelovog sjedišta.

Similar Posts