Henry Cavill [nespretno] priznaje da je i dalje Superman

Henry Cavill ipak još nije službeno u razgovorima da se vrati kao Superman, ali…

Ranije ovog vikenda, objavilo smo da je Henry Cavill (Mission: Impossible – Fallout; The Witcher) ušao u početne razgovore s Warner Bros. kako bi reprizirao svoju ulogu Supermana kroz cameo u nadolazećem DC filmu, ali čini se da su ti razgovori bili malo više jednostrani nego što smo navedeni vjerovati.

Prema The Hollywood Reporter tjednom Heat Vision biltenu, Cavill zapravo nije u pregovorima za neku cameo ulogu, niti je njegov lik upisan u neki od nadolazećih DC filmova s gotovim scenarijima, što znači da ga sigurno nećemo vidjeti u Matt Reevesovom The Batman, Jaume Collet-Serra Black Adam i Andy Muschiettijevom The Flash.

Oni naglašavaju da iako trenutno nema nikakvih pregovora s Cavillom osobno, Warner Bros. je zaista zainteresiran vratiti ga natrag kao Man of Steel i usred su razmatranja toga kako bi njegova sljedeća uloga trebala izgledati prije nego mu se jave s konkretnom ponudom. Cijela situacija je vrlo fluidna, tako da se sve vrlo brzo može promijeniti.

Cavill, koji je glumio u Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice i Justice League; trebao je imati cameo ulogu u David F. Sandbergovom Shazam! filmu, ali je odustao od tog projekta kada nisu uspjeli dogovoriti sve detalje. Cameo je tada obavljen s drugim glumcem, koji je nosio klasično Supermanovo plavo crveno odijelo, ali mu nikada nismo vidjeli glavu.

Similar Posts