'The Batman' glasine Penguin jedan od glavnih negativaca

‘The Batman’ glasine Penguin jedan od glavnih negativaca

Stiže glasine oko novog The Batman filma, a ovog puta bi nam mogle otkriti tko će biti jedan od glavnih negativaca u filmu. 

Prema novom izvještaju s We Got This Covered, Oswald Cobblepott/The Penguin bi mogao biti “jedan od glavnih negativaca” u The Batman. I dok ova glasina ne otkriva koju ulogu bi imao The Penguin, izvještaj donosi da je The Batman scenarist/redatelj Matt Reeves “izričito tražio” da The Penguin ne bude u Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) filmu.

To se poklapa s prijašnjim glasinama o ovom liku, s izvještajem iz lipnja prošle godine, koji je rekao da će se on pojaviti. Dosta glumaca je spominjano za tu ulogu, koji uključuju Josh Gad, Nick Frost, Jonah Hill i Andy Serkis.

The Batman bi trebao biti sljedeći veliki kino projekt za Viteza Tame, koji je okružen s poprilično misterije u ovom trenutku.

'The Batman' glasine Penguin jedan od glavnih negativaca

“Postoje načini na koji je sve ovo povezano s DC, DC svemirom također,” Reeves je rekao tijekom panela prošle godine. “Mi smo jedan dio od mnogih dijelova tako da ja ne želim komentirati to, osim što bi dodao da sam vrlo fokusiran na ovaj aspekt DC svijeta. ”

I dok se vjeruje da će ovaj film imati mlađeg glumca koji će glumiti Bruce Waynea, Reeves nije odbacio mogućnost uključivanja Ben Afflecka, koji glumi ovog lika u glavnom DC proširenom svemiru filmova.

“Od samog početka ono o čemu sam uvijek razgovarao s Warner Brothers i oko čega sam bio uzbuđen je to što sam bio u Batuniverseu i što stvarno radim nešto u toj sferi”, rekao je Reeves. “To je oduvijek bilo ono što će biti tako da se nije mnogo promijenilo otkad sam se prvi put susreo s njima. To je u velikoj mjeri isti povjerenje ako to ima smisla.”

“Mnogo toga se dogodilo od tada, ali film i zašto sam ja uzbuđen oko toga, ostaje i dalje ista inspiracija i uzbuđenje o kojem smo pričali na samom početku.”

Što mislite o Penguinu kao glavnom negativcu filma? Koga bi još voljeli vidjeti uz njega? Napišite nam u komentarima.

Aquaman je trenutno u kinima. Nadolazeći DC filmovi uključuju Shazam 05. travnja 2019, Joker 10. listopada 2019, Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) 07. veljače 2020. i Wonder Woman 1984 05. lipnja 2020. godine

Similar Posts