Deadpool filmovi će nastaviti biti R-Rated

Deadpool filmovi će nastaviti biti R-Rated

Iz Disneyja je službeno potvrđeno da će Marvel i dalje nastaviti s Deadpoolom na način koji je do sada rađen, a to je R-Rated!

Od raznih pitanja koja okružuju FOXov milijardski prelazak pod Disneyjev kišobran, jedno od najinteresantnijih je bilo o tome što će se dogoditi s Deadpool filmskom franšizom. Ryan Reynolds i njegov lik Deadpool su napravili odličan posao prvim filmom, koji je bio R-Rated i zaradio ukupno više od $783 milijuna, na budžet od samo $58 milijuna. Njegov nastavak Deadpool 2 je zaradio gotovo $786 milijuna, ali na nešto veći budžet od $110 milijuna. I dalje sjajno. Međutim, postojao je strah oko toga hoće li Disney nastaviti praviti R-Rated filmove, jer obično takve vulgarnosti nisu dopuštene u Kući Miša.

Ne bojte se, fanovi Jebi se riječi. U razgovoru na jednom Disney panelu, izvršni predsjednik Bob Iger je rekao kako je Marvel i dalje u Deadpool poslu.

“Mi vidimo da definitivno postoji popularnost među Marvelovim fanovima R-Rated Deadpool filmova,” Iger je rekao. “Mi ćemo nastaviti tako i možda postoji mjesta za još toga.”

Deadpool filmovi će nastaviti biti R-Rated

Ovaj drugi dio te izjave je pomalo nejasan, misli li Iger na još Marvelovih R-Rated filmova ili razmišlja proširiti i Disney filmove na R-Rated (Abu iz Aladdina s pištoljem u rukama i krvi na sve strane, karikirano). Dodao je da Disney “pažljivo brendira” svaki potencijalni R-Rated film, što najvjerojatnije znači da se ti projekti neće izvana činiti kao klasični Disney filmovi. To, naravno, otvara samo još više pitanja oko toga što bi se dogodilo kada bi se Deadpool na neki način pridružio svijetu Avengers filmova.

Prvi projekt koji nam pada na pamet s tamnijim tonom je horor / stripovski hibrid New Mutants, koji je već neko vrijeme u razvojnom paklu. No, dok je razgovarala s Colliderovom Christinom Radish, producentica Lauren Shuler Donner otkrila je da su X-Men projekti poslije Dark Phoenixa filma pod velikim upitnikom.

“Sve je na čekanju, otkako je Disney preuzeo posao,” reče Donner.  “Sada je sve to u Disneyevim rukama. Ne znamo što će učiniti. Sada ide Kevinu Feigeu, koji je bio moj štićenik. On i ja pokrenuli smo X-Men zajedno, pa mu vjerujem, ne samo na temelju toga što ga poznajem i znam koliko on jako dobro poznaje priču, nego na čistim dokazima.”

Što mislite kako će Disney postupiti s Deadpoolom? Koje druge R-rated filmove mislite da će studio odlučiti praviti?

Similar Posts