Game of Thrones Peter Dinklage & Jason Momoa zajedno na vampirskom triler filmu 'Good Bad & Undead'

Game of Thrones Peter Dinklage & Jason Momoa zajedno na vampirskom triler filmu ‘Good Bad & Undead’

Deadline donosi da je Max Barbakow (Palm Strings; Collision Bend) napravio ugovor s Legendary da bude redatelj filma Good Bad & Undead, novog akcijsko-avanturističkog vampirskog trilera u kojem će glumiti četverostruki dobitnik Primetime Emmy nagrade i Golden Globe dobitnik Peter Dinklage (Game of Thrones; X-Men: Days of Future Past; Avengers: Infinity War) i Jason Momoa (Game of Thrones; Aquaman; Justice League) u glavnim ulogama.

Mark Swift i Damian Shannon, scenaristi iza filmova Freddy vs. Jason (2003), Friday the 13th (2009) i Baywatch (2017), pišu scenarij za film.

Dinklage će prikazati legendarnog Van Helsinga, posljednjeg u dugom nizu lovaca na vampire, dok će Momoa prikazati vampira koji je dao svečani zavjet da više nikada neće ubiti.

U filmu će dvojac stvoriti nelagodno partnerstvo i smisliti plan za vođenje prevare iz grada u grad, u kojem će se Van Helsing pretvarati da je pobijedio vampira za novac. Međutim, stvari se okreću na gore kad se za vampirovu glavu stavi ogromna nagrada i odjednom ih svi u ovom opasnom svijetu prepunom čudovišta i čarolije žele srediti.

Dinklage i Momoa obostrano su se istakli u svojim ulogama kao Tyrion Lannister i Khal Drogo, na HBO-ovoj hit fantastičnoj drami Game of Thrones, i iako tada nisu dijelili nijednu scenu, njihovi su likovi poslužili kao glavni povjerenici Majke Zmajeva Daenerys Targaryen, koju je igrala četiri puta nominirana za Primetime Emmy, glumica Emilia Clarke (Game of Thrones; Terminator Genisys; Solo: A Star Wars Story).

Similar Posts