Henry Cavill & druge 'Justice League' zvijezde reagiraju na vijesti o Snyder Rezu

Henry Cavill & druge ‘Justice League’ zvijezde reagiraju na vijesti o Snyder Rezu

Superman zvijezda Henry Cavill, Aquaman zvijezda Jason Momoa i Cyborg zvijezda Ray Fisher reagiraju na vijesti o Zack Snyderovom rezu Justice Leaguea.

Jučer navečer, tijekom Zack Snyderovog partija prikazivanja Man of Steel najavljeno je ta će njegova verzija Justice Leaguea biti gotova i prikazana na HBO Max negdje u 2021. godini. Taj dodatni posao na filmu će koštati između $20M-$30M i mogao bi biti čak do četiri sata dugačak. Sada su Henry Cavill, Jason Momoa i Ray Fisher objavili svoje reakcije na te vijesti.

Sva tri glumca su podijelila svoje mišljenje o činjenici da će Zack Snyderova verzija Justice League izaći. Superman glumac Henry Cavill shvatio je da postoje obožavatelji na obje strane, koji su željeli i oni koji nisu željeli vidjeti ovu verziju, ali pozvao ih je da budu ljubazni jedni prema drugima. Aquaman zvijezda Jason Momoa bio je jako uzbuđen oko činjenice da će se film zaista dogoditi i izrazio svoju ljubav prema fanovima. Cyborg zvijezda Ray Fisher, u svojoj prvoj Instagram objavi, samo se zahvalio svima koji su vjerovali u to i borili se za to. Možete vidjeti reakcije sve trojice ispod.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

For those who fought. For those who believed. Thank you. #releasethesnydercut @HBOMax @ZackSnyder

Objavu dijeli Ray Fisher (@ray8fisher)

Similar Posts