Premijera filma MI

Premijera filma MI

Nova noćna mora od umotvorca nagrađenog Oscarom JORDANA PEELEA – MI

Nakon što je sa svojim redateljskim prvijencem, filmom Get Out (Bježi), šokirao suvremenu umjetnost i postavio nove standarde u provokaciji društva sa društveno osviještenim horor filmovima, dobitnik Oscara i vizionar Jordan Peele vraća se sa još jednom originalnom horor pričom, filmom za koji je sam napisao scenarij, režirao i producirao ga.

Jučer je u kinu KINOTEKA održana Hrvatska premijera filma MI. Ljubitelji horora ali i napetih filmova te redatelja došli su na svoje jer film nikoga nije ostavio razočaranim. Jedini koji je cijeli film pogledao mrtav-hladan bio je mobitel Oneplus, full nabrijan mobitel koji se zbog svojih specifikacija nikoga ne boji. Kako posjetitelji ne bi kućama otišli pod stresom pobrinuo se DJ Phat Phillie na after party u Pločniku uz Belaire šampanjac.

Premijera filma MI

U filmu Us (Mi) čija se radnja odvija u sadašnjosti, na obalama Sjeverne Karoline, glavnu ulogu tumači oskarovka Lupita Nyong’o kao Adelaide Wilson. Adelaide i njezina obitelj odlučili su ljetne praznike provesti u idiličnoj vikendici u kojoj je ona provodila svoje ljetne praznike kao dijete.

Progonjena neobjašnjivom i nerazriješenom traumom iz svoje prošlosti i složenom nizom jezovitih slučajnosti, Adelaide osjeća kako je njezina paranoja sve veća dok postaje sve sigurnija da će nešto loše zadesiti njezinu obitelj.

Dijelimo 2×2 ulaznice za film

Nakon napornog dana na plaži sa svojim prijateljima Tylerima (dobitnica nagrade Emmy – Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Cali Sheldon, Noelle Sheldon), Adelaide i njezina obitelj (Winston Duke, Shahadi Wright Joseph, Evan Alex) vraćaju se u svoju vikendicu. Kada padne mrak, Wilsonsi primjećuju siluetu od četiri osobe koje se drže za ruke dok stoje na prilazu. Us (Mi) suprotstavlja običnu američku obitelj protiv zastrašujućeg i nevjerojatnog protivnika: samih sebe.

Film u Hrvatska kina stiže 21.3.2019.

Galerija slika s premijere filma Us (Mi)

Similar Posts