Melissa McCarthy u razgovorima oko uloge Ursule u Disney ‘The Little Mermaid’

Melissa McCarthy u razgovorima oko uloge Ursule u Disney ‘The Little Mermaid’

Variety donosi da je Melissa McCarthy u razgovorima oko uloge Ursule u Disneyjevom ‘live action’ remakeu The Little Mermaid.

Disneyjev popis ‘live-action’ remake filmova njihovih animiranih klasika će se proširiti filmom The Little Mermaid, proslavljenim animiranim filmom koji je započeo Disneyjevu renesansnu eru 80′ i 90′ godina. Prema Variety, kreativni tim Disneyja nastoji napraviti “suvremene i uvjerljive izbore” za live-action verziju “Male sirene” i Melissa McCarthy je navodno u ranim razgovorima kako bi se pridružila projektu.

Iako dogovor nije potpun, Melissa McCarthy pregovara o ulozi zle morske vještice Ursule u novoj verziji The Little Mermaid. Kako donose, ova uloga bi dala Melissi McCarthy priliku da otpjeva pjesmu “Poor Unfortunate Souls,” jedinu melodiju koju je Ursula otpjevala u animiranom filmu The Little Mermaid.

Melissa McCarthy u razgovorima oko uloge Ursule u Disney ‘The Little Mermaid’

Disneyjev originalni The Little Mermaid animirani film fokusira se na Ariel, koja je žudjela istražiti svijet izvan mora. Nakon što je spasila Princa Erika od utapanja, Ariel se obrati morskoj vještici Ursuli i zamjeni svoj glas kako bi postala čovjekom za priliku da upozna čovjeka kojeg je spasila.

Disney ‘live-action’ The Little Mermaid remake režirat će Rob Marshall prema skripti od David Magee. Lin-Manuel Miranda i Alan Menken će napisati nove pjesme za ovaj remake koje će biti uključene uz klasične pjesme iz originalnog animiranog The Little Mermaid filma. Osim što će pisati pjesme, Lin-Manuel Miranda će biti i izvršni producent, zajedno s Rob Marshallom, Marc Plattom i John DeLuca.

Baš kao i animirani film Aladdin iz 1992. godine, originalni animirani film The Little Mermaid iz 1989. godine je dobio još dva nastavka, The Little Mermaid 2: Return to the Sea (2000) i The Little Mermaid: Ariel’s Beginning (2008), kao i TV seriju The Little Mermaid.

Similar Posts