Henry Lennix potvrdio da će postati Martian Manhunter u 'Zack Snyder’s Justice League'

Henry Lennix potvrdio da će postati Martian Manhunter u ‘Zack Snyder’s Justice League’

Konačno, može se reći: Harry Lennix bit će Martian Manhunter u predstojećem Justice League Zacka Snydera. Veteranski scenski i ekranski glumac potvrdio je da će njegovo pojavljivanje u nadolazećoj miniseriji na HBO Maxu poznatu kao The Snyder Cut otkriti da je lik kojeg je glumio u Man of Steel i Batman V Superman potajno bio omiljeni Marsovac i superheroj J’onn J’onzz.

Nakon što su na društvene mreže pali mnogi nedavni nagovještaji – uključujući Snydera koji je otkrio neke ploče s pričama o tome kako bi se Manhunter pojavio u svojoj izvornoj verziji – potvrđuje se da ne samo da je Martian Manhunter u Snyder Cutu, već da je Lennix sada snimio potrebne snimke kako bi dovršio izgled lika.

Kao što Lennix objašnjava, nije imao pojma o tajnom identitetu svog lika kad je u filmu Man of Steel dobio ulogu generala Swanwicka, vjerujući da je u početku to bila “jedna stvar”. A kad je vraćen za Batman V Superman, još uvijek nije dobio tragove o stvarnom identitetu lika.

To se promijenilo s Justice League, ali ni tada “nikad nisam vidio scenarij. Nisam imao priliku pročitati scenarij, jer … oni su se još uvijek razvijali i sve to drže pod ključem,” On je rekao. Zbog rasporeda snimanja na The Blacklist koji je zakomplicirao, nikada nije uspio snimiti snimke potrebne za taj nastup prije nego što je Snyder napustio film.

Mjenjolikog Martian Manhuntera izvorno su stvorili 1950-ih pisac Joseph Samachson i crtač Joe Certa, a prethodno su ga na ekranu igrali Phil Morris u Smallville i David Harewood u Arrowverse seriji Supergirl.

Iako Lennix nije puno znao o tom liku prije nego što je potpisao ugovor s DCEU-om, kao veliki obožavatelj Supermana i stripovskih likova, oduševljen je što je službeno glumio osnivača Lige pravde. “Bit će sjajno biti tamo s Batmanom i Supermanom i mojim prijateljima”, rekao je. “Da, opet sam poput djeteta u tvornici slatkiša.”

Similar Posts