Mark Hamill je glas Chuckyja u Child's Play remake filmu

Mark Hamill je glas Chuckyja u Child’s Play remake filmu

Mark Hamill je novi glas Chuckyja u nadolazećem Child’s Play remake filmu, koji je u izradi od prošle godine i dolazi u kina ovog ljeta. Jedno od najvećih pitanja, s obzirom na to da Brad Dourif, koji je davao glas ovoj ubojitoj lutki u svakom filmu do sada, neće biti uključen, je bilo tko će biti glas Chuckyja? To pitanje je napokon odgovoreno i to će biti ni više ni manje nego Hamill. On je najavljen kao novi glasi tijekom WonderCona, koji se trenutno održava u Anaheim, Kalifornija.

Obavijest je objavljena tijekom panela na konvenciji i, iako Mark Hamill nije mogao biti tamo, glumac je snimio poruku koja je bila prikazana za prisutne, a odgovor je navodno bio odličan. Hamill, najpoznatiji po svom radu u franšizi Star Warsa kao Luke Skywalker, došao je na Twitter kako bi podijelio video sa svojim sljedbenicima, uzvikujući svoje uzbuđenje za projekt. Evo što je rekao u videu.

“Ako se pitate tko će u dati glas Chuckyju u novom Child’s Play, vi gledate u njega! Jedva čekam da oživim takav kultni lik i predstavim ga na način na koji ga nikada prije niste vidjeli.”

Mark Hamill je glas Chuckyja u Child's Play remake filmu

Glumac je iscrtao videozapis s lukavim smiješkom. Mark Hamill, osim što je najmoćniji Jedi u poznatoj galaksiji, nevjerojatno je ostvaren glasovni glumac. On je slavno izrazio Jokera u Batman: The Animated Series i od tada je ponovno predstavio ulogu u brojnim drugim DC projektima. Neki od njegovih ostalih priznanja uključuju Regular Show i Avatar: The Last Airbender.. Hamill je također postavljen da glumi u History’s Knightfallu, kao i Star Wars 9 kasnije ove godine. Povežite to s Chuckyjem i to čini 2019. godinu golemom za ikonu.

Glumci za Child’s Play reboot film su Aubrey Plaza (Parks and Recreation), Brian Tyree Henry (Atlanta) i Gabriel Bateman (Lights Out) koji ima nesretan posao igranja mladog dječaka na pogrešnom kraju Chuckyjevog noža. Scenarij dolazi od Tylera Burtona Smitha (Kung Fury 2). Beatrice Kitsos (Egzorcist), Ty Consiglio (Wonder) i Carlease Burke (Jumanji: Welcome to the Jungle) također su u filmu. Lars Klevberg, koji je prethodno vodio horor film Polaroid (koji još nije pušten), nalazi se u redateljskoj stolici.

Ovaj reboot bio je podvrgnut određenim pitanjima i nezadovoljstvima, budući da kreator franšize Don Mancini nije uključen. Niti je Brad Dourif, koji je ikoničan kao glas Chuckyja. Ipak, oni i dalje rade na nadolazećoj Child’s Play TV seriji za SyFy koja će se održati u kontinuitetu izvornih filmova. Dakle, da, mi ćemo imati dvije verzije franšize koje će se odvijati u isto vrijeme. Osim što je u ovoj, Mark Hamill kao Chucky. Remake Child’s Play dolazi u kina 21. lipnja. Provjerite videozapis na Twitter računu Marka Hamilla u nastavku.

Druge je zanimalo i ovo...