Hugh Jackman se vraća kao Wolverine u Avengers 4?!

Disney i Fox pregovori će uskoro biti završeni i gotovo je sigurno da će Disney kupiti Fox, a time i X-Men filmsku franšizu, a sada kada se to približava kraju mnogi spekuliraju da će Hugh Jackman ‘posljednji’ put obući odijelo Wolverine!

Ovo je naravno samo vrh sante leda onoga što će se dogoditi kada taj ugovor bude do kraja sklopljen (priča se već do Božića da bi moglo biti gotovo). Hugh Jackman se povukao iz uloge Wolverine, ove godine filmom Logan, ali spajanje Disney i Fox bi ga moglo još jednom izvući iz mirovine. Nekoliko izvora uključujući Ain’t it Cool News, tvrdi da je dogovor pao i da je Jackman spreman se vratiti. U prilog tome zašto bi se Jackman vratio u ulogu Wolverine ide to, što je glumac izjavio da bi se vrati u ulogu samo ako njegov lik bude u The Avengers filmu. Hugh Jackman je točno ovo izjavio “The Avengers bi bili preveliki za odbiti.”

Hugh Jackman se vraća kao Wolverine u Avengers 4?!

Sada to ne znači da će se 100% dogoditi, ali FOX još nije zamijenio Hugh Jackman i Avengers 4 je trenutno u produkciji. Brza cameo uloga, u teoriji, ne bi bila tako teška za izvesti. Jackman je prije izjavio da ako skripta dođe u njegovom smjeru, koja uključuje The Avengers, Captain America i Iron Man, ob mi razmislio o vračanju u ulogu Wolverine. Objasnio je:

“Zato što mi se uvijek sviđala ideja da on (Wolverine) bude u tim filmovima, s Hulkom očigledno, s Iron Man, ali tamo postoji jako puno pametnih ljudi koji ne mogu smisliti kako da to ostvare (smijeh). Nikada ne znate. U ovom trenutku, iskreno, ako bi oni bili tamo, ja vjerojatno ne bi rekao da je ovo zadnji puta.”

Ovo su sve za sada spekulacije i nije još ni potvrđeno ni od strane Disney ni Fox da je dogovor postignut, ali sigurno je zabavno razmišljati o tome. Kao što smo prije spomenuli, cameo se ne čini težak za izvesti, a mogao bi biti idealan način za uvesti X-Men svijet u MCU. Iako je otkriveno da ćemo u Marvel Fazi 4 vidjeti neke malo manje poznate likove u svojim solo filmovima, mogli bi dobiti i razne omiljene likove iz drugog svemira, spremne za transformaciju u MCU.

Tako da ako Disney i FOX dogovor bude dovršen do kraja čekaju nas neke lude stvari. Vrlo vjerojatno zlatno doba Disney i Marvel, s raznim crossoverima na koje prije nismo ni mogli pomisliti. Marvelov glavni čovjek Kevin Feige je već izjavio da želi raditi s X-Men likovima, tako da sve ovo nije tako daleko za pretpostaviti.

Similar Posts