Trailer: Fast & Furious 9 (2020)

Fast & Furious 9 ponovno odgođen!

Igra bez granica se nastavlja.

Još jedan isčekivani blockbuster doživio je novu odgodu. Fast & Furious 9, koji je prvo trebao stići u travnju prošle godine, bio je odgođen za travanj ove godine, pa za svibanj ove godine, i sada je preseljen na 25. lipanj (jun) ove godine.

Obzirom na situaciju, sljedeći film na udaru je Marvelov blockbuster Black Widow. Koji još drži datum izlaska za svibanj, ali hoće li tako i ostati, ostaje nam za vidjeti.

Redatelj je ponovno Justin Lin, koji je režirao četiri filma ovog serijala (3., 4., 5., 6. nastavak), a scenarij potpisuje Daniel Casey, novopridošlica serijalu budući da glavni scenarist serijala, Chris Morgan, nije mogao pisati scenarij zbog rada na spin-offu, iako je i dalje dio projekta kao producent.

Kao i prijašnji filmovi serijala, i ovaj je tijekom produkcije putovao po svijetu, snimanje se tako odvilo u Londonu, Edinburghu, Tbilisiju (Gruzija), Phuketu i Krabiju (Tajland), i domaći teren cijelog serijala – Los Angeles. Nije poznato koja je konkretna radnja devetog nastavka, ali sigurno je da akcije, auta, brzine, obitelji i svega ostalog što smo navikli od ovog serijala neće nedostajati.

Fast & Furious 9 će biti pred-predzadnji film serijala. 10. i 11. nastavak su najavljeni i služiti će kao veliko finale.

Similar Posts