Penguin Colina Farrella je dobar momak u Batmanu?

Penguin Colina Farrella je dobar momak u Batmanu?

Collin Farrellov Oswald Cobblepot će navodno biti dobar momak u nadolazećem The Batman filmu. Nove glasine kažu da Cobblepot neće započeti kao Penguin u filmu, ciljajući na to da će se nešto promijeniti kako se priča bude raspletala. Uz to, objavljeno je da će Farrellov Penguin uključivati ​​i protetiku, što također ukazuje na klasičniji izgled Penguina u filmu The Batman.

Prema novim glasinama iz The Batman filma, Colin Farrell glumi “lika naziva Os,” što je skraćeno od Oswald Cobblepot. Te kažu da “je on zapravo napisao kao dobar momak, koji se također kandidira za gradonačelnika, te pokušava izbjeći biti ubijen.”

Ove glasine nastavljaju dalje o tome kako se film odvija tijekom Gothamove godine izbora, gdje su kandidati mete lika koji iza sebe ostavlja zagonetke. Naravno, to ukazuje na to da će Paul Danov Riddler biti glavni negativac filma.

Mnogi DC fanovi su mislili da će Matt Reeves napraviti adaptaciju Long Halloween stripovske priče, ali čini se da će on samo koristiti neke elemente te priče.

Zbog epidemije koronavirusa, The Batman je odgođen za listopad 2021. godine.

Similar Posts