Fast & Furious 9: Moguć je povratak Briana O'Connera

Fast & Furious 9: Moguć je povratak Briana O’Connera

Vin Diesel, glavni glumac i producent akcijskog serijala Fast & Furious objavio je na svom Instagram profilu sliku sa seta nadolazećeg devetog nastavka prema kojoj se čini da bismo u serijalu mogli ponovno vidjeti Briana O’Connera.

Kao što vjerojatno znate, Briana O’Connera je glumio glumac Paul Walker u svim filmovima ovog serijala osim trećeg i osmog nastavka. Paul je u studenom 2013. tragično izgubio život u prometnoj nesreći, a kako je tada snimanje sedmog nastavka bilo u punom jeku, produkciji su se pridružili njegova braća Cody i Caleb Waker koji su, iako mlađi, fizički vrlo slični Paulu te su u kombinaciji sa CGI-em, koji je rekreirao Paulovo lice i glas, dovršili snimanje sa izmjenjenim završetkom filma – izuzetno dirljivom scenom u kojoj Dominic Toretto (Vin Diesel) odaje počast svom bratu uz pjesmu See You Again (koja je bila nominirana za Zlatni Globus, a spot za pjesmu je drugi najgeldaniji spot ikada na YouTube). A kada Dom i Brian svojim autima odlaze u različitim smjerovima, na samom kraju je prikazana posveta For Paul. Iako to možda nikada ne bismo očekivali od ove franšize, nakon te posljednje scene u kino dvorani je bilo i suza.

Fast & Furious 9: Moguć je povratak Briana O'Connera

S tim završetkom je lik Briana O’Connera umirovljen (odlučio je živjeti normalan život uz svoju ženu i dvoje djece), a franšiza se sa ostakom glavnih likova nastavila sa osmim nastavkom u kojem Brian, iako se nije pojavio, ipak spomenut, a film završava tako da je Dom dao svom sinu kojeg je dobio u tom filmu ime po svom prijatelju. No, iako je rečeno da su Brian i Mia, koju glumi Jordana Brewster nastavili živjeti normalan život daleko od brzih auta i užarenog asfalta, uoči početka snimanja je najavljeno da će se Jordana (koje također nije bilo u osmom nastavku) vratiti svojoj ulozi, što je postavilo veliko pitanje glede Briana.

Iako se spominjalo da bi Paulova braća Caleb i Cody mogli vratiti te da ne bi bio nikakav problem uz njihovu pomoć i određenu količinu računalne animacije ponovno vratiti Briana O’Connera na veliko platno, to je sve ostalo samo na glasinama te se Universal glede toga nikada nije službeno izjašnjavao. Međutim, Vin Diesel, glavni glumac i producent serijala objavio je na Instagramu sliku u kojoj se vidi da je Cody Walker bio prisutan na setu devetog nastavka. Iako to ništa službeno ne potvrđuje, to nam ipak daje neke nade u Brianov povratak.

Naravno, ako stvarno i misle vratiti Briana u serijal, sigurno je da Universal to želi držati što je tajnovitije moguće, iako Vin Dieseli ostatak glumačke ekipe je poznat po tome da vole stalno objavljivati i izvještavati nas o događajima na setu, iako još uvijek nemamo pojma kakva bi okvirna priča devetog nastavka mogla biti.

Fast & Furious 9 je trenutno u produkciji, a u kinima ga očekujemo 22. svibnja iduće godine.

Similar Posts