Trailer: Justice League (2017)

Justice League Wonder Woman Gal Gadot nosi Batmanovu masku u novoj slici iza kulisa filma

Justice League Wonder Woman zvijezda, Gal Gadot, nosi Batmanovu masku u nikada do sada viđenoj slici s JL seta snimanja.

Izgleda da se glumica zabavlja na fotografiji, noseći Ben Afflecku masku za glavu, koja je za nju očito prevelika. Fotografija je pronašla svoj put online nakon što je Zack Snyderov Justice League najavljena za HBO Max, što je potaknulo novo uzbuđenje za film.

Još je puno posla na Snyderovoj verziji filma prije nego što će debitirati na HBO Maxu 2021., ali ovo je napor koji je publika tražila od Release Snyder Cuta. Navodno zvijezde izvornog filma žarko žele pomoći u projektu, no izvješća sugeriraju da se neka velika dosnimavanja vjerojatno neće dogoditi.

Pogledajte sliku Gal Gadot kako nosi Batmanovu masku ispod

Other: Gal Gadot on set from r/DC_Cinematic

Vrijeme će pokazati kako će se dosnimavanja rekonstrukcije oblikovati, okrug Los Angeles upravo je očistio studije za početak produkcije ovog mjeseca. Međutim, stvari s pandemijom koronavirusa morat će se riješiti prije nego što se objavi bilo što konkretno. Korisnici Twittera već su razmišljali da bi to mogao biti način da se iznova pokrenu Snyderovi svemirski planovi. Na kraju je filmaš samo zahvalan što obožavateljima pruža ono što su tražili.

Similar Posts