Prve reakcije na Godzilla vs. Kong nazivaju ga najboljim modernim čudovišnim filmom

Prve reakcije na Godzilla vs. Kong nazivaju ga najboljim modernim čudovišnim filmom

Godzilla vs. Kong redatelja Adama Wingarda je bio pomaknut unatrag čak osam mjeseci, s ožujka na 20. studeni 2020. godine, kako bi mogao biti u razdoblju kada se najviše gledaju filmovi (plus, nadamo se, možda do tada izbjegne korona virus). Sada su došle rane fanovske reakcije na film koje ga nazivaju najboljim modernim čudovišnim filmom.

Za one koji ne znaju, ViewerAnon je kreditiran za informacije na nekoliko nedavnih filmova, uključujući Godzilla: King of the Monsters. Nakon što je pogledao film on je podijelio svoje utiske na Twitteru.

Super je vidjeti takve pozitivne stvari o filmu, čak i ako se radi samo o testnoj projekciji.

Za Godzilla vs. Kong, Warner Bros. i Legendary Entertainment nastavili su trend zapošljavanja talentiranih filmaša s You’re Next i Death Note redateljem Adam Wingardom. On radi prema scenariju od Pirates of the Caribbean trilogije scenarista Terry Rossio, dok su zvijezde filma Alexander Skarsgard, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri (Gintama), Eiza González (Baby Driver), Jessica Henwick (Iron Fist), Julian Dennison (Deadpool 2), and Demián Bichir. Interesantno, jedini povratnici iz Godzilla: King of the Monsters glumci Millie Bobby Brown i Kyle Chandler, kao Ken Watanabe i Sally Hawkins – koji će se pojaviti u King of the Monsters i pretpostavlja se da će biti glavna poveznica između filmova – nisu uvršteni među glumce Godzilla vs. Kong filma.

Službeni sinopsis filma Godzilla vs. Kong je sljedeći:

“U vrijeme kada čudovišta hodaju Zemljom, borba čovječanstva za svoju budućnost postavlja Godzilla i Kong na putanju u kojoj ćemo vidjeti dvije najmoćnije sile prirode na planeti kako se sukobljavaju u najspektakularnijoj bitci svih vremena. Dok Monarch kreće na opasnu misiju u neistražena područja i otkrije tragove Titanskog podrijetla, ljudska zavjera prijeti da će zauvijek izbrisati stvorenja, dobra i loša, s lica zemlje.”

Godzilla vs. Kong je odgođen i sada izlazi 20. studenog 2020. godine.

Similar Posts