Marvelova Loki serija navodno dodaje The Walking Dead zvijezdu u ključnu ulogu

Marvelova Loki serija navodno dodaje The Walking Dead zvijezdu u ključnu ulogu

Iščekivanje je veliko za nadolazeće Marvelove Disney+ TV serije, uključujući nove avanture Lokija, koje će se nastaviti tamo gdje je Avengers: Endgame stao. Jučer je IMDb Pro ažurirao svoju web stranicu i GWW je primijetio da su dodali novu glumicu na popis za seriju Loki, koja je ispala da je The Walking Deadova Cailey Fleming. Prema IMDbu, Fleming će glumiti lika po imenu Young Sylvie, te nije teško povući liniju do Sylvie Lushton, koja je u stripovima ni manje ni više nego Enchantress!

Obožavatelji će poznavati Fleming iz nekoliko projekata, ali ponajviše AMC-ove The Walking Dead, gdje glumi Judith Grimes. Glumila je i u serijama poput Creepshow te igrala ulogu mlade Rey u filmu Star Wars: The Force Awakens.

Marvelova Loki serija navodno dodaje The Walking Dead zvijezdu u ključnu ulogu

Što se tiče njene uloge u seriji, ako slijedi stripove, Sylvie će postati Enchantress, a to će biti zbog Lokija. U stripovima je Loki dao moći Sylvie Lushton, a on je to učinio samo da bi izazvao još više problema. Da budemo fer, to je uglavnom ono što on čini. Ona je zatim uzela inspiraciju od Amora the Enchantress za svoje ime i izgled. Ona će se pridružiti Young Avengers i kasnije Young Masters i izrazito je snažna.

Ona može manipulirati umovima, teleportirati se i ima sposobnost transmutacije. Za razliku od osobe koja ju je nadahnula, ona gotovo nije imala nikakvog treninga svojih moći, pa ako joj Loki da moći u seriji, očekujte da vidite neki kaos.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, WandaVision 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Druge je zanimalo i ovo...