Marvel Studios’ ‘The Eternals’ novi pogled na Celestials

Marvel The Eternals: Kumail Nanjiani otkriva da su heroji “poslani na Zemlju”

Eternals do sad ima sva atribute najčudnijeg Marvelovog filma, ali to nije loše stvar s obzirom na sada već veliku povijest MCU-a. Do sada je otkriveno samo nekoliko djela konceptualne umjetnosti, a čak i one koje je Disney otkrio nisu bile u velikoj rezoluciji, pa smo cijenili sve detalje koje smo dobili.

Tijekom podcast pojavljivanja, zvijezda Eternalsa Kumail Nanjiani govorio je o onome što fanove stripa može veseliti u filmu i pustio neke iznenađujuće detalje.

“Poslani smo na Zemlju prije više tisuća godina da bismo zaštitili Zemlju od ovih čudovišta, Deviantsa, puno toga se događa u današnje vrijeme,” Nanjiani otkriva za (h/t @Eternalsnews). “U ovom trenutku, mi smo na Zemlji već dugo vremena.”

Nakon što je nedavno otkrio Bollywood plesnu točku u Eternals, Central Intelligence i Stuber glumac, koji glumi ulogu Kingo u nadolazećoj MCU avanturi, također je hvalio raznolikost u Chloé Zhao režiranom filmu.

“Sjećam se da sam prvi put kad sam išao na probu ušao tamo i bilo je svih tih ljudi iz Južne Azije … Bio sam tako ganut odmah. Rekao sam kao: ‘Oh, Bože, prešli smo iz nijednog od nas [u Marvelovom Filmskom Svemiru] na toliko mnogo nas u jednoj sceni.”

Eternals definitivno zvuči zabavno,, a ovaj intervju čini se da potvrđuje prijašnja izvješća da će tim drevnih junaka biti poslan na Zemlju, a ne da ih ovdje stvaraju Celestials.

Similar Posts