Nova Marvelova teorija predviđa Thorovo umirovljenje i epski naslovu Avengers 5

Nova Marvelova teorija predviđa Thorovo umirovljenje i epski naslov za Avengers 5

Budući da je Thor svoju krunu predao Valkyrie, a postoji i mogućnost da će plašt Asgarda predati Jane Foster, Thor: Love and Thunder možda je posljednji put da Chris Hemsworth glumi superheroja u Marvelovom filmu. Sada nova teorija sugerira da se time otvara svijet novih mogućnosti za MCU.

Prema Inverse, Avengers 5 će najvjerojatnije imati novi tim superheroja, sada kada su priče Iron Mana i Captain Americe završene. Hemsworth ima još samo jedno potvrđeno pojavljivanje u MCU, pored glasina o sporednoj ulozi u Guardians of the Galaxy Vol 3.

Ova teorija sugerira da bi MCU mogao posuditi od Secret Wars stripovske priče. Redatelji Joe i Anthony Russo su već prije izrazili želju za adaptacijom te priče. Priča vidi Thora kako prestaje biti vrijedan Mjölnira, koji traži novog gospodara. Kada Jane Foster posjeti Asgard nakon što joj je dijagnosticiran tumor, čekić se poveže s njom, te joj time daje moći Thora.

Glumica Natalie Portman je prikazana na San Diego Comic Con, kako upravlja Mjolnirom ispred uzbuđenih fanova. Ona je potvrđena da glumi žensku verziju Thora u četvrtom filmu, kojeg će režirati Taika Waititi.

Secret Wars priča vidi Jane Fosterovu Mighty Thor kako pomaže Avengerima u spašavanju multiversea, koji će biti istražen u budućim MCU filmovima. Teorija čak i predviđa da će naslov sljedećeg velikog timskog MCU filma biti Avengers: Secret Wars.

Similar Posts