Nicolas Cageov film dominira Netflixom ovog tjedna (donosimo i ostalih top 10)

Nicolas Cageov film dominira Netflixom ovog tjedna (donosimo i ostalih top 10)

Kad na Netflix stigne svježi novi film s čak trunkom karizme ili zapaženom zvijezdom, obično možete očekivati da će eksplodirati, ali čak ni velika streaming mreža nije mogla ovo očekivati. 27. kolovoza 2013. izašao je igrani film The Frozen Ground, u kojem su glumili Nicolas Cage, Vanessa Hudgens i John Cusack, a sada je debitirao na usluzi i nije trebalo dugo da se počne penjati po ljestvicama. Film je postao najgledaniji film na platformi u ovih tjedan dana prema Flix Patrolu, dominirajući originalima poput Project Power, The Sleepover i interaktivnog Boss Baby: Get That Baby.

Film je u subotu 29. kolovoza skočio na 10. mjesto najpopularnijih filmova u Sjedinjenim Državama, nakon što je bio dostupan samo dva dana prije nego što je odmah skočio na prvo mjesto 30. i 31. kolovoza. Frozen Ground je u dva dana postao najpopularniji cijeli sadržaj na Netflixu, a bolji od njega u ta dva dana bio je samo Cobra Kai na Netflixu – serija. U trenutku ovog pisanja ukupno je deveti na Netflixu i peti dugometražni film na usluzi.

Napisao i režirao ga je Scott Walker, a službeni opis filma The Frozen Ground glasi: “Policajac s Aljaske Jack Holcombe (Cage) vjeruje da je Robert Hansen (Cusack) serijski ubojica koji otima mlade djevojke, muči ih i seksualno napada, a zatim ih ubija. Ali Holcombe nema dovoljno dokaza da dobije nalog za pretragu Hansenovih prostorija. Holcombe zna da je jedna žrtva, Cyndy Paulsen (Hudgens), nekako preživjela, pa je odlučio potražiti njezinu pomoć, ali otkrio je da je ona sada narkomanka puna problema s povjerenjem. Holcombe mora zaraditi njezino povjerenje; u međuvremenu Hansen još uvijek lovi i ubija djevojke.”

Cijeli popis 10 najboljih igranih filmova na Netflixu za ovaj tjedan možete pronaći u nastavku.

  1. The Frozen Ground
  2. The Smurfs
  3. Quantum of Solace
  4. Due Date
  5. Project Power
  6. The Boss Baby: Get That Baby!
  7. Puss in Boots
  8. The Sleepover
  9. Drunk Parents
  10. Barbie Princess Adventure

Ako trebate još ideje što gledati na Netflixu, imamo za vas listu najboljih filmova i serija na Netflix Hrvatska.

Druge je zanimalo i ovo...