Kraven the Hunter - Spider Man spin-off film u izradi!

Kraven The Hunter film će uključiti Spider-Mana

Prema scenaristu filma, Richard Wenk, Kraven The Hunter će ukrstiti puteve sa Spider-Manom.

I dok je Spider-Man vrlo zaposlen u Marvel filmskom svemiru, Sony se oslanja na druge likove iz Spider-verse mitologije kako bi napravio svoj svemir superheroja/anti-junaka. Sve je započeo Venom prošli tjedan, s odličnim vikend otvaranjem, sljedeći na redu za produkciju je Morbius, a među ostalim projektima u razvoju se nalazi i Kraven the Hunter film. Međutim, prema scenaristu filma, Richard Wenk, ova kino verzija Kravena će ukrstiti puteve naslovnog lika sa Spider-Manom. Tako je Wenk izjavio kada je upitan o Kraven the Hunter:

“To je Spider-Man svemir. Držat ćemo se vrlo čvrsto priča o Kraven the Hunter. A on će doći lice i lice sa Spider-Manom.”

Kraven the Hunter - Spider Man spin-off film u izradi!

Svako malo čujemo od nekog iz Sonya ili povezanog sa Spider-verse projektima, poput Venom redatelja Ruben Fleischer, da će se Spider-Man pojaviti u ovoj Marvel franšizi, ali ovo je prvi puta da smo čuli direktne planove za uključiti ga. Richard Wenk je priznao da je tek u ranoj fazi pisanja scenarija za Kraven the Hunter, tako da je moguće da će se priča promijeniti do kraja scenarija. Za sada, on planira suprotstaviti Kraven the Huntera, Spider-Manu.

Zanimljivo je da je Venom, lik čiji se sami postanak temelji na Spider-Manu u stripovima, morao prolaziti kroz razne promjene u origin priči za svoj film, a sada će Kraven bez ikakvih problema moći imati interakciju s Spider-Manom u svom filmu. I dok bi neki dodali da bi bolje bilo imati Kravena kao negativca u Spider-Man filmu, vidjeti njih dvoje konačno na velikom platnu će sigurno biti prava poslastica za ljubitelje Spider-Mana.

Tijekom svog intervjua za Discussing Film, Richard Wenk se također dotakao izvornog materijala koji je inspirirao Kraven the Hunter, s jednom pričom koja se posebno ističe. Wenk je izjavio:

“Mislim da se svi mi vrtimo oko “Kraven’s Last Hunt” priče, hoće li ona poslužiti kao prethodnik filmu ili ćemo je uključiti direktno u film, o tome još razgovaramo. Pa čak i ideja da bi Kraven mogao biti poput Kill Bill, u osnovi film iz dva dijela. Sve je mogućnost.”

Izdan 1987, “Kraven’s Last Hunt” je pokazao Kraven the Hunter kako napokon pobjeđuje Spider-Mana i onda upotrebljava njegov kostim kako bi dokazao da je bolji od njega u sprječavanju zločina. S obzirom na to da su se Kraven i Spidey borili godinama prije nego se “Kraven’s Last Hunt” odvio, očigledno film neće biti direktna adaptacija, ali ako pretpostavimo da će Spider-Man ostati dio Richard Wenkove priče, vrlo sam zainteresiran vidjeti kako će ga iskoristiti.

Similar Posts