Netflix 'The Witcher' otkriveni glumci!

Netflix ‘The Witcher’ otkriveni glumci!

Otkriveni su glumci za razne uloge nadolazeće Netflix ‘The Witcher’ serije, među kojima su uloge za Ciri i Yennefer, ali i mnoge druge.

Nedavno su objavljene glumice za uloge Ciri i Yennefer, a sada nam je Netflix otkrio i mnoštvo drugih uloga, što iz video igara, a što iz knjiga The Witcher franšize.

Freya Allan (Into the Badlands) i Anya Chalotra (Wanderlust) su potvrđene kao glumice za Ciri i Yennefer. Freya Allan će glumiti mladu princezu od Cintra, Ciri, dok će Anya Chalotra glumiti zavodljivu čarobnicu Yennefer.

Netflix 'The Witcher' otkriveni glumci!

Ovo je sigurno vrlo zanimljivo vrijeme i s produkcijom koja bi uskoro trebala početi, sigurno ćemo saznavati hrpe novih informacija o ovom fantazija svijetu i likovima koje znamo i volimo.

Također vrlo je dobro što se čini da se produkcija drži svijeta i likova kakve znamo, jer vidimo da je izabrana mlada glumica za ulogu Ciri, baš kao kada smo je prvi puta upoznali u knjigama.

Pogledajte ostatak glumaca i što su nam iz Netflixa rekli o ovim likovima:

Također smo dobili i prvi pogled na Fringilla i Queen Calanthe, s još nekoliko novih lica! Ali to nije sve:

Također pridružila im se i voditeljica serije koja je imala ovo za reći:

The Witcher Netflix serija još nema datum izlaska, iako se očekuje u neko vrijeme iduće godine. Čim saznamo nešto više donosimo vam.

Similar Posts