Andrew Lincoln odlazi iz ‘The Walking Dead’ u sezoni 9! - Svijet filma

Andrew Lincoln odlazi iz ‘The Walking Dead’ u sezoni 9!

Na kraju devete sezone, slobodno možemo reći, glavni glumac serije Rick Grimes, napušta ‘The Walking Dead’!

Tako je, Andrew Lincol je najavio da odlazi na kraju devete sezone, mi vam dakako ne želimo pokvariti stvari do kraja, pa slučajno napisati kako će se to dogoditi, ali ne sumnjamo da će biti nešto spektakularno.

Svaki puta kada glavni likovi napuste neku seriju, to obično bude kraj za te serije (ili se prebace u spin-off), a kada lik poput Rick Grimes, koji je u seriji ‘The Walking Dead’ od samog početka, ne možemo se ne zapitati kuda i kako će dalje serija. U ovoj seriji smo to mogli vidjeti prošle sezone, nakon odlaska mladog glumca Chandler Riggs – koji je glumi upravo sina od Ricka, Carla Grimesa – gledanost serije je opala na onu prve sezone, možemo samo nagađati kako će tek gledatelji reagirati na ovo. Andrew Lincol će se pojaviti u još samo 6 epizoda, devete sezone serije. 

Andrew Lincoln odlazi iz ‘The Walking Dead’ u sezoni 9!

Osim njega, budućnost druge zvijezde serije Lauren Cohan (Maggie) je također pod upitnikom. Iako je dobila veliku ulogu u finalu osme sezone, čini se kako bi njezina sudbina mogla biti jednaka onoj od Lincol. Njezin pilot za ABC ‘Whiskey Cavalier’ je naručen za seriju, tako da će ona biti poprilično zauzeta i teško da će stići oboje odjednom.

Iako je za njih ovaj ugovor bio poprilično unosan, glumljenje u ovoj seriji ih je poprilično ograničavalo i oduzimalo više manje sve vrijeme, tako da se nisu mogli posvetiti ničemu drugom. Upravo to je razlog zašto žele izaći iz nje.

Navodno su glavni iz serije ponudili Norman Reedus (Daryl Dixon), veliki novu ugovor, kako bi ostao u seriji i preuzeo glavnu ulogu u njoj.
Pratite li i dalje seriju i što mislite hoće li uspjeti nastaviti dalje bez toliko glavnih likova na koje su ljudi navikli kroz godine gledanja serije?

Similar Posts