Jamie Foxx će biti novi ‘Spawn’!

Jamie Foxx će biti novi ‘Spawn’!

Jamie Foxx je službeno potvrđen kao novi ‘Spawn’ u nadolazećem filmu scenarista Todd McFarlane, a radit će ga popularna produkcijska kuća Blumhouse. 

Film koji McFarlane kaže da će biti fokusiran na horor žanr će biti budžeta oko 10$ milijuna, što je užasno malo, a kuća koja će ga praviti je Blumhouse, studio poznat po filmovima The Purge, Paranormal Activity i The Belko Experiment, sve filmovi s malim budžetom, tako da sam siguran da znaju što rade. Ono što je također važno za naglasiti je da će film biti mračni R-Rated akcijski horor.

Todd McFarlane, kojem će ovo biti i redateljski debi, je radio kao scenarist na animiranim serijama kao što su Spider-Man, Spawn, te je scenarist na nadolazećem Venom filmu.

Jamie Foxx će biti novi ‘Spawn’!

Foxx će glumiti lika koji je u stripovima počeo kao Al Simmons, član CIA specijalnog tima koji je dva puta izdan. Nakon što ga je njegova skupina namjestila ubiti i njegovo tijelo spaliti, on je također prevaren i u Paklu. On je uvjeren da postane Hellspawn ratnik u zamjenu za to da se jednog dana ponovno ujedini sa svojom ženom. Ali Spawn ostaje zarobljen u tijelu demona, te saznaje da je njegova žena nastavila i ponovno se udala za njegovog najboljeg prijatelja. Tako da ovo je jedan vrlo ljut antiheroj koji je odlučan pogubiti sav šljam grada u borbi dobra i zla koja obuhvaća Zemlju, Nebo i Pakao!

McFarlane je napisao prvi dio scenarija, koji opisuje film kao “tamno istraživanje jednog od najpopularnijih likova stripova.” McFarlane je poznat po mijenjanju izgleda Spider-Man kao i jedan od tvoraca Venom lika za Marvel Comics. On kaže da ne planira ispričati originalnu priču Shawna i očekuje da će njegov heroj biti osoba od malo riječi.

McFarlane već godinama radi na scenariju i zadirkuje oživljavanje Spawn franšize. U prethodnoj filmskoj adaptaciji glumio je Michael Jai White i film je objavljen 1998. godine. Bio je kritički poražavajuć, zaradivši samo 18% na Rotten Tomatoes. Također McFarlane ima ideju praviti trilogiju, ali dakako, sve će ovisiti kako prođe ovaj prvi film.

U startu nisam puno očekivao, ali Foxx je veliko ime, Blumhouse je odlična produkcijska kuća, koja zna s malim budžetom napraviti sasvim solidan posao, priča je interesantna i vrijeme za nju je idealno, tako da su moja očekivanja za ovaj film dosta porasla, vidjet ćemo.

Napišite nam u komentarima na Facebook što vi očekujete od ovog filma.

Druge je zanimalo i ovo...