Majica Chrisa Hemswortha izgorjela od vježbanja u borbi s kilama iz 'Avengers: Endgame' [video vježbanja]

Majica Chrisa Hemswortha izgorjela od vježbanja u borbi s kilama iz ‘Avengers: Endgame’ [video vježbanja]

Marvel Studios Avengers: Endgame je otkrio kako je Chris Hemsworthov Thor dobio poprilično veliku količinu kila nakon što se povukao na pet godina u izolaciju nakon pobjede nad Thanosom. Naravno, Chris Hemsworth je nosio debelo odijelo za svoju ulogu ‘Bro Thora’ u Avengers: Endgame filmu, a glumac očigledno i dalje vježba vrlo naporno kako bi održavao svoj superherojski izgled.

Sada, Chris Hemsworth je putem svog službenog Twitter profila podijelio video sebe kako vježba i koji je do sada dobio preko 60 tisuća lajkova. U opisu, Chris Hemsworth kaže da je bilo toliko vruće da se njegova majica “doslovno zapalila.”

Pogledajte ispod službenu objavu Avengers: Endgame i Thor zvijezde Chrisa Hemswortha kako vježba.

Chris Hemsworth će reprizirati svoju ulogu u Thor: Love and Thunder. Baš smo jučer pisali o tome kako Disney razmatra hoće li zadržati Thorov ‘bro’ izgled ili će ga opet pretvoriti u sexy superjunaka.

Redatelja Taika Waititi, u filmu također glume Tessa Thompson i Natalie Portman. Thor: Love and Thunder će biti baziran na Jason Aaronovoj Mighty Thor stripovskoj seriji, s Natalie Portmanovoj Jane Foster koja će postati novi Thor.

Thor: Love and Thunder dolazi u kina 05. studenog 2021. godine.

Similar Posts