DC otkazao filmove 'The Trench' i 'New Gods'

DC otkazao filmove ‘The Trench’ i ‘New Gods’

“Kao dio našeg DC-a, neki naslovi u razvoju, uključujući New Gods i The Trench, neće se više razvijati”, rekli su Warner Bros i DC u izjavi. “Zahvaljujemo našim partnerima Avi DuVernay, Tomu Kingu, Jamesu Wanu i Peteru Safranu na vremenu i suradnji tijekom ovog procesa i radujemo se našem kontinuiranom partnerstvu s njima u drugim pričama DC-a. Projekti će ostati u njihovim vještim rukama ako budu htjeli krenuti naprijed u budućnosti”.

New Gods, koje je DuVernay razvijala s priznatim piscem stripa Tomom Kingom od 2018. godine, na ekran bi iznijeli likove koje je stvorio pokojni i legendarni umjetnik Jack Kirby. DuVernay, međutim, ostaje u DC-u i trenutno radi na DC Arrowverse seriji Naomi za The CW.

The Trench je u međuvremenu trebao biti spin-off Aquamana i usredotočio se na skupinu smrtonosnih amfibijskih stvorenja viđenih u filmu koji je 2018. zaradio milijardu dolara. Noah Gardner i Aidan Fitzgerald napisali su scenarij koji je Wan razvijao kao producent sa suradnikom Peterom Safranom. I Wan ostaje u DC-ju dok se priprema za snimanje Aquamana 2 kasnije ove godine.

Projekti se odlažu, ali mnogi stripovski likovi mogli bi zaživjeti na putu. DC Films, na čelu s predsjednikom Walterom Hamadom, ostavlja otvorena vrata za ponovno oživljavanje ovih projekata u budućnosti, ali upućeni primjećuju da je postalo jasno da nadolazeći DC-ev plan tijekom sljedećih nekoliko godina nije imao mjesta za New Gods ili The Trench.

DC trenutno gradi međusobno povezanu ploču u kojoj će se projekti razvijati i dolaziti i na velike i na male ekrane, a filmovi poput James Gunnovog The Suicide Squad (6. kolovoza) otvorit će put HBO Max seriji Peacemaker koju vodi John Cena. Dok će Matt Reevesov The Batman (4. ožujka 2022.) iznjedriti vlastitu seriju usmjerenu na Gothamsku policijsku službu.

Similar Posts