‘Avatar 2’ – prvi pogled na nove glumce

Nedavno smo objavili da je počelo snimanje ‘Avatar 2’ filma i budžet za sve ostale filmove u franšizi, a sada smo dobili i prve slike, nove glumačke ekipe.

Nakon što je Weta Digital, Peter Jacksonova, Novo Zelandska kompanija za vizualne efekte, koja stoji iza The Lord of the Rings trilogije, izjavila da je počela raditi na sva četiri James Cameronova nastavka Avatara, sada je i sam James Cameron potvrdio da je produkcija filmova bila u izradi zadnjih mjesec dana i da u ponedjeljak napokon kreću sa snimanjem.

Još uvijek se ne znaju radnje filmova, ali se zna da će nastavci još više oživjeti svijet Pandora i proširiti Cameronovu viziju da posjete i druge dijelove planeta, koji nisu viđeni u prvom filmu. Nastavci bi trebali biti samostalni filmovi, koji će zajedno se spajati u jednu veliku cjelinu, koju je Cameron zadnjih sedam godina pisao, prema The Hollywood Reporterovom, Borys Kit.

Avatar (2009)
Avatar (2009)

Sada smo dobili i prve slike, nove generacije, likova koji će se pojaviti u nastavku Avatara. Čini se da će poprilično pomlađena ekipa se vračati na predivni svijet, planeta Pandore. Pa u nastavku pogledajte prvu sliku.

'Avatar 2' - prvi pogled na nove glumce

Osim slike koju su objavili, EW je objavio i koje će likove igrati i kakve će njihovi likovi imati uloge u cijeloj Avatar franšizi.

Prema EW, neki od njih će glumiti djecu Jake (Sam Worthington) i Neytiri (Zoe Saldana), koji su očigledno odlučili ostati zajedno nakon posljednjeg filma. Ostali mladi glumci će glumiti djecu Metkayina, drugog Na’vi klana od oceanskih otoka Pandore. Oni će biti vođeni novim likom Tonowari (Cliff Curtis).

Svi od ove djece, osim jednog, će izgledati potpuno drugačije u filmu, zahvaljujući CGI, kako bi izgledali kao Na’vi. Jack Champion (sjedi) će igrati lika Javier “Spider” Socorro, koji je rođen u Hell’s Gate vojnom objektu.

Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Joel David Moore, Matt Gerland i C. C. H. Pounder se svi vračaju za nastavke, dok su Cliff Curtis i Oona Chaplin neki od novih glumaca za koje sada znamo.

Avatar 2 bi trebao doći u kina 18. prosinca 2020., a njegovi nastavci bi trebali slijediti 17. prosinca 2021, 20. prosinca 2024 i 19 prosinca 2025.

Similar Posts