U ovom članku donosimo vam 10 najboljih filmova Dwayne ‘The Rock’ Johnsona. Napišite nam u komentarima koji su vama najbolji Rockovi filmovi!

U nastavku pročitajte 10 najboljih filmova Dwayne ‘The Rock’ Johnsona:

10. Pain & Gain (2013)

Pain & Gain (2013)

Žanr: Akcija, komedija, krimi

Redatelj: Michael Bay

Glumci: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie

Radnja ukratko: Priznati redatelje Michael Bay predstavlja film Pain and Gain, novu akcijsku komediju s Markom Wahlbergom, Dwayneom Johnsonom i Anthonyem Mackiem u glavnim ulogama. Film je temeljen na nevjerojatnoj istinitoj priči o grupi osobnih trenera koji su devedesetih godina u Los Angelesu jurili za svojim američkim snom, te se pritom upleli u kriminalne aktivnosti koje su krenule opasno krivim putem.

9. The Mummy Returns (2001) & The Scorpion King (2002)

The Mummy Returns

Žanr: Akcija, avantura, fantazija

Redatelj: Stephen Sommers

Glumci: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah, Dwayne Johnson

Radnja ukratko: Iako u The Scorpion King uloga The Rocka je znatno veća, The Mummy Returns je daleko bolji film, tako da radnja ukratko se odnosi na njega. Mumificirano tijelo Imhotepa prebacuje se u muzej u Londonu, gdje se on još jednom budi i započinje svoju kampanju bijesa i užasa.

8. Snitch (2013)

Žanr: Akcija, drama, triler

Redatelj: Ric Roman Waugh

Glumci: Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Jon Bernthal

Radnja ukratko: Film inspiriran istinitim događajima otkriva do kojih granica je otac spreman ići za spas svoga sina. Dwayne Johnson glumi oca čiji je sin pogrešno optužen za distribuciju droge s minimalnom kaznom zatvora od deset godina. Očajan i odlučan želi spasiti sina pod svaku cijenu, pa se nagodi s državnim odvjetnikom i u opasnoj tajnoj misiji infiltrira u kartel, riskirajući sve, i obitelj i vlastiti život.

7. The Rundown (2003)

The Rundown (2003)

Žanr: Akcija, avantura, komedija

Redatelj: Peter Berg

Glumci: Dwayne Johnson, Seann William Scott, Christopher Walken

Radnja ukratko: Opaki kuhar angažira se kako bi doveo kući sina mafijaša iz Amazona, ali postaje uključen u borbu protiv opresivnog gradskog operatora i traženja legendarnog blaga.

6. The Other Guys (2010)

The Other Guys (2010)

Žanr: Akcija, komedija, krimi

Redatelj: Adam McKay

Glumci: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Derek Jeter, Dwayne Johnson

Radnja ukratko: “Smještena u New York, komedija “”Murjaci s klupe”” prati detektiva Allena Gamblea (Will Ferrell), računovodstvenog forenzičara kojeg više interesira papirologija nego posao na ulici, i detektiva Terryja Hoitza (Mark Wahlberg), koji je zaglavio s Allenom kao svojim partnerom još od neugodnog javnog incidenta sa svojim prebrzim prstom na okidaču. Allen i Terry idoliziraju najbolje njujorške policajce, Dansona i Manzettija (Dwayne Johnson i Samuel L Jackson), no kada se ukaže prilika da se iskažu Murjaci s klupe, stvari se ne odvijaju kako su planirali.