Joker Origin film - sve što znamo - Svijet filma

Joker Origin film navodno želi Robert De Nira u sporednoj ulozi – najavljeni i drugi likovi

Spominju se neka nova imena za nadolazeći Joker Origin film, a sada je među njima izašlo i ime Robert De Nira za sporednu ulogu u filmu. Također traže se glumci za neke likove, opisi likova u članku.
Neovisno o u najbolju ruku podijeljenim mišljenjima o Jared Letovom Jokeru u Suicide Squad, gotovo svi su bili šokirani kada je DC najavio da radi na potpuno odvojenom Joker filmu i to s drugim glavnim glumcem u ulozi Princa Kriminala Gotham Cityja. Gotovo jednako šokantna je bila i najava za redatelja, što je pripalo Todd Phillipsu (Hangover), te Martin Scorsesea kao producenta filma.

Joker Origin film navodno želi Robert De Nira u sporednoj ulozi - najavljeni i drugi likovi

That Hashtag Show donosi da se Robert De Niro razmatra za sporednu ulogu u Joker Origin filmu. Njihovi izvori su donijeli opise nekoliko likova iz filma. De Niro se razmatra za ulogu Murray Franklin, s jedinim informacijama koje se znaju o tom liku su da je ‘Muškarac (65-75) bijelac’. Za sada nije uopće poznato jeli De Niro zainteresiran za ulogu, ali sudjelovanje Phoenixa i dugogodišnjeg suradnika Scorsesea bi sigurno mogla začiniti dogovor.

Pogledajte opise drugih likova ispod:

Sophie Dumond: Sporedna glumica (27-34), koja bi trebala glumiti Afro-Amerikanku ili Latinu. Ne predivna, ima neku određenu čvrstoću, samohrana majka koja živi u Lower East Side, pokušava spojiti kraj s krajem, istrošena grubim gradom. Ona razumije kako je sustav složen protiv nje i ljudi u njezinoj zajednici, kako je nepravedno to sve za njih. Samo pokušava uhvatiti pauzu.

Randall: Sporedna muška uloga (40-59), bijelac. Misli daje najpametniji i najnačitaniji lik u sobi u kojoj se nalazi, pokušava se svima nametnuti kao mentor, ali zapravo se samo brine za sebe, krupan.

Gary: Sporedna muška uloga (30-49), bilo koje rase kako bi glumila patuljka. Randall je najbolji prijatelj, on je dobar i prijatelj kolegama s posla, jedan od jedinih dobrih likova u cijelom filmu.

Hoyt Vaughn: Sporedna muška uloga (50-69), bilo koje rase. Šef menadžera hotelskog osoblja stare škole. On je sve vidio i teško mu je više brinuti se o ičemu.

Detective Garrity: Sporedna muška uloga (50-59), bilo koje rase. Policijski detektiv u gradu na rubu, policajac po pravilima, istrošen godinama u policiji. Njega ne zanimaju društvene i političke posljedice njegovih slučaja.

Detective Burke: Sporedna muška uloga (30-39), bilo koje rase. Policijski detektiv i Garrityjev partner, on je đubre, koji se izvlači zato što je na poziciji autoriteta. To što je policajac ga definira.

Vrlo je moguće da ova imena su izmišljena kako bi prikrila stvarne likove u filmu, što je često običaj kod filmova sa superjunacima. Ali THS dodaje da ovaj film ne samo da će biti izvan okvira DC filmskog svemira, ali neće ni pretjerano biti povezan sa stripovima. Jokerova priča postanka je toliko misteriozna i često izmijenjena, ovisno o mediju prikazivanja, tako da sigurno ima dosta prostora za ponovno ga, na novi način, prikazati na velikom ekranu. Što je još važnije za reći, čini se kako DC i Warner Bros. pokušavaju prizemljenu i manje fantastičnu priču, što bi moglo značiti da mnogi stripovski likovi neće biti u filmu.

Prema novim glasinama, naziv ovog DC svemira filmova bi trebao biti DC Dark ili DC Black. Kako got naziv bio, ovo će najvjerojatnije biti prvi film izdan pod tim nazivom i omogućavat će filmašima priliku za raditi neke hrabre stvari u DC svemiru, a da nisu opterećeni dosadašnjim kontinuitetom filmova. Ono što fanovi definitivno očekuju i nadaju se je Justice League Dark, koji su najavili kao film koji će također biti van DCEU. Ipak za to ćemo morati pričekati još malo.

Similar Posts