Joe Russo kaže da bi ‘The Avengers 4’ mogao trajati čak 180 minuta

Čak i 149 minuta, koliko je trajao Infinity War, se nije činilo dovoljno dugo za film tolikog obima, a sada jedan od redatelja filma Joe Russo kaže da bi sljedeći Avengers film mogao trajati čak 3 sata!

Fanovi su bili toliko željni Avengers Infinity War filma da su ga neprestano ponavljali u kinima, očigledno želeći dobiti što više od tog spektakla u kino dvoranama. Ako ste jedan od tih fanova, ova vijest će vas sigurno oduševiti jer je Joe Russo izjavio da će sljedeći nastavak imati znatno duže vrijeme trajanja.

U intervju za Collider, rekao je: “Rekao bi da ovo bez problema može biti trosatni film.”

To je točno, cijela tri sata Avengers akcije nas uskoro čeka u kinima! Iskreno se nadam bez pauze u sred filma.

Joe je objasnio: “Ali ja mislim da, znate, imamo jako puno materijala. Željeli bi da se film odvija određenom brzinom. Znate, siguran sam da ćemo uspjeti ugurati.”

“Ne mogu zamisliti… Imamo još skoro cijelu godinu posla na tom filmu. Mislim da će biti duži od Avengers 3 [Infinity War], ali je nemoguće za reći.”

U prvi trenutak, 180 minuta se čini jako puno za izdržati u kinu, ali u stvarnosti dugački filmovi i nisu tako nešto novo.

Za one koje brine ta dužina filma, dovoljno se prisjetiti 2003. godine, kada je The Lord of the Rings: The Return of the King trajao čak 201 minutu – i ne, to nije bila ona nevjerojatno dugačka produžena verzija.

Posljednjih godina, Martin Scorseseov film u kojem je glumio Leonardo DiCaprio, The Wolf of Wall Street, je trajao čak tri sata.

Marvel nije jedini koji bi svojim fanovima htio udovoljiti dužim filmovima – HBO je prošle godine najavio da će svaka epizoda, posljednje osme sezone, serije Game of Thrones trajati kao jedan dugometražni igrani film.

Tijekom sedme sezone, epizode su u prosjeku bile 68 minuta duge, dok je finale ‘The Dragon and the Wolf’ trajalo 80 minuta.

Iako ćemo sjediti u kinu duže, za nas, fanove Marvela to može samo biti dodatni plus i razlog za više puta posjetiti kino dvorane.

Similar Posts