'Birds of Prey': Ewan McGregor će glumiti Black Mask

‘Birds of Prey’: Ewan McGregor će glumiti Black Mask

DC Films Birds of Prey nastavlja skupljati zvučnu glumačku postavu, a sada stižu izvještaju da će Star Wars glumac Ewan McGregor glumiti glavnog negativca u filmu. 
Wrap je odnio potvrdu o McGregorovoj ulozi u filmu. McGregor će se pridružiti Margot Robbiejevoj Harley Quinn, kao i Jurnee Smollet-Bell kao Black Canary, Mary Elizabeth Winstead kao Huntress i Rosie Perez kao Renee Montoya.

Black Mask je pseudonim od Roman Sionis, koji je ubio svoje bogate roditelje kako bi preuzeo obiteljsko bogatstvo, ali nakon što je kompaniji uništio pod svojim vodstvom, Sionis je započeo osvetu protiv Bruce Wayne, koji se ponudio da pomogne propadajućem poslu. Roman Sionis je tada izradio masku u obliku lubanje od razbijenih dijelova kovčega njegovog oca i okrenuo se životu kriminala kao Black Mask.

'Birds of Prey': Ewan McGregor će glumiti Black Mask

Birds of Prey će režirati Cathy Yan, producirat će Robbie zajedno s Kroll & Co Entertainment Sue Kroll i Clubhouse Pictures Bryan Unkeless. Jednu verziju skripte je napisala ‘Bumblebee’ Christina Hodson.

Margot Robbie je prije izjavila da će produkcija na Birds of Prey započeti u siječnju 2019. godine, te da će biti drugačiji film od drugih spin-offa koji uključuju Harley Quinn kao i da će biti napravljen s ‘manjim budžetom.’

Ewan McGregor će glumiti u Warner Bros. Shining nastavku Doctor Sleep kao Danny Torrance. Prošle godine je osvojio Golden Globe za glumu siromašnog i bogatog brata blizanca Emmit i  Ray Stussy u FX trećoj sezoni serije Fargo. Njegov posljednji film Christopher Robin od Disney je zaradio oko $99 milijuna u Americi i preko $193 milijuna diljem svijeta.

Birds of Prey dolazi u kina 07. veljače 2020. godine.

Similar Posts