Warner Bros. navodno traži mladog glumca za Morpheusu u 'The Matrix 4'

Warner Bros. navodno traži mladog glumca za Morpheusu u ‘The Matrix 4’

Matrix 4 ide dalje s Keanu Reevesom i Carrie Anne-Moss koji se vračaju, ali čini se da Warner Bros. možda neće vratiti Laurencea Fishburnea kao Morpheusa za četvrti dio Matrixa.

Warner Bros. je službeno potvrdio da će Keanu Reeves i Carrie Anne-Moss reprizirati svoje uloge kao Neo i Trinity, ali hoće li se ili ne Laurence Fishburne vratiti kao Morpheus ostaje misterija jer je glumac bio primjetno izostavljen iz studijske najave. A sada možda znamo zašto.

Prema reporteru Varietyja, Justinu Krollu, Warner Bros. možda traži glumca za mlađu verziju Morpheusa u filmu koji bi mogao aludirati na to gdje će se u vremenskoj crti odvijati četvrti Matrix film.

Jedna od kreatora Matrix filma, Lana Wachowski, se vraća režirati, pisati scenariji i producirati četvrtio dio franšize. Wachowski je napisala skriptu s Aleksandar Hemonom i David Mitchelom. Warner Bros. Pictures i Village Roadshow Pictures će producirati i globalno distribuirati film. Warner Bros. Picture Group predsjednik Toby Emmerich je objavio ove vijesti.

Tri prijašnja filma – “The Matrix,” “The Matrix Reloaded” i “The Matrix Revolutions” – su zajedno zaradili diljem svijeta više od $1.6 milijardni. Sva tri filma su napisana i režirana od Lane i njezine sestre, Lilly, a u njima su glumili Reeves i Moss.

Čim saznamo nešto više o tome izvijestiti ćemo vas, a vi nam napišite što mislite o tome da netko drugi glumi kultnog Morpheusa u Matrix 4 filmu?

Druge je zanimalo i ovo...