Chris Hemsworth se oprašta od Mjolnira - Video

Chris Hemsworth se oprašta od Mjölnira – Video

Za one koji nisu gledali Thor: Ragnarok ovo bi mogao biti SPOJLER, pa bi bilo bolje zaobići ovaj članak, koji su gledali film i znaju što se dogodilo svakako bi trebali pogledati i ovaj odličan video. 
Ovaj posljednji film u Thor franšizi je pun šokantnih događanja za budućnost Marvel Cinematic Universe, ali malo koja je bila toliko užasavajuća kao uništenje Mjölnira.

Kako bi obilježio gubitak u Thor: Ragnarok, glumac Chris Hemsworth je objavio video na svojoj Instagram stranici, odajući počast svom vjernom čekiću. Kada budete gledali video ne zaboraviti održati minutu tišine ovom fiktivnom, izmišljenom objektu.

Chris Hemsworth se oprašta od Mjölnira - Video

Upozorenje o spojlerima

Video sadrži dijelove dijaloga i snimki iz novog Thor filma, kao i snimke iz prijašnjih Marvel filmova, kako bi ga dočarali što bolje. Djelomično je i bezobziran u smislu da pokazuje Helino uništenje čekića, što obično ne bude uključeno u ovaj tip videa.

Jedna od smiješnih scena Thor: Ragnarok filma je također uključena u video, koja se događa samo par trenutaka nakon što je Thor zarobljen na Sakaar. Nakon što se sprijateljio s Korg, kojeg glumi redatelj Taika Waititi, Thor počne pričati o uništenju svog čekića i kako je on bio važan za njega, uz nekoliko smiješnih izjava i jednu od najprljavijih seksualnih šala ikada uključene u Marvel Studios filmove.

Vrlo je moguće da je osobno Marvel napravio ovaj video, s obzirom na to da ga je Hemsworth objavio i kako je profesionalno odrađen. Možda će biti uključen u specijalna Thor: Ragnarok izdanja na Blu-ray, DVD, i Digital HD u budućnosti.

Mjölnir je izrađen od specijalnog Asgardskog materijala nazvanog Uru, mada čekić je poseban zbog specijalnog blagoslova od Odina. Prijašnji filmovi su objasnili da je upravo on dao Thoru moći, omogućujući mu da priziva munje i leti.

U ovom novom filmu, All-Father objašnjava da Thor ne treba čekić kako bi prizvao te sposobnosti, te da je Mjölnir samo služio kako bi mu pomogao usmjeriti i lakše prizvati te moći.

Iako je Mjölnir uništen, to možda neće biti zadnje što ćemo vidjeti od mističnog čekića. Dijelovi Uru metala i dalje leže na Zemlji, a moguće, uz pomoć nekih genija poput Bruce Banner i Tony Stark ili velikih čarobnjaka poput Doctor Strange, Thor može dobiti još bolje oružje od toga.

Chris Hemsworth se oprašta od Mjölnira - Video

Jedva čekamo vidjeti što će se dogoditi.

RIP Mjolnir (Hammer)! #thorragnarok

Objavu dijeli Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Similar Posts