Top Gun 2 - najava + sve što znamo o filmu

Top Gun 2 – najava + sve što znamo o filmu

Ljubitelje Top Gun filma sigurno zanima sve što mogu saznati o ovom novom nastavku koji je u izradi, pa vam u ovom tekstu donosimo sve što znamo o novom, Top Gun 2, filmu u izradi.

Kada su ga upitali o novom Top Gun 2 filmu, filmski producent Jerry Bruckheimer je objasnio, “Koncept je, jednostavno, da su piloti zastarjeli i da ih zamjenjuju dronovi. Cruise će im pokazati da oni nisu zastarjeli. Oni su ovdje kako bi ostali.” Originalni Top Gun je bio smješten u Navy elitnu pilotsku školu. Nova radnja će se fokusirati na važnost pilota u novom dobu, dobu dronova.

Top Gun 2 - najava + sve što znamo o filmu

The Hollywood Reporter je otkrio da Paramount i Skydance već razgovaraju s Justin Marks (scenaristom Disney filma “Jungle Book”) da napiše scenarij za nastavak Top Gun filma iz 1986 godine.

U međuvremenu, Tom Cruise je sve bliži repriziranju svoju uloge Maverick u nadolazećem Top Gun 2 filmu. Glumac je izjavio novinaru u Parizu, “Volio bi upravljati tim avionima, novijim verzijama. To bi bilo tako zabavno. Bilo bi ludo” kada je upitan o nastavku. Uz to je rekao za MTV vijesti “Nadam se da ćemo se uspjeti dogovoriti i napraviti sve to ponovno,” i dodao “Radimo na tome.” Još je dodao “Ako možemo naći priču koju svi želimo raditi, svi želimo napraviti film u jednakom tonu kao prvi i snimiti ga na isti način kao što smo snimili originalni Top Gun film.”

Nakon toga svega glumac je potvrdio pravljenje filma, te za Access Hollywood je izjavio, “Imat ćemo isti ton kao i prvi film. Statistički bit će isti. Imat ćemo velike, brze mašine. To će biti natjecateljski film, baš kao i prvi.”

Dodao je “Bit će nosača aviona, bit će aviona.”

Dok su neki očekivali da će se nastavak zvati Top Gun 2, glumac je obznanio da će naziv filma biti Top Gun: Maverick.

“Nisam želio broj,” Tom je pojasnio. “Ne trebate broj.”

Osim Cruisea, oglasila se i druga zvijezda originalnog filma, Val Kilmer, koji se oglasio preko društvenih mreža s izjavom: Da je spreman raširiti krila i letjeti.

“Prijatelji kažu da je službeno – #TOPGUN2 je potvrđen danas,” on je napisao na Instagramu. “Spreman sam Tom – i dalje imam moju top gun ploču! I dalje imam poteze! I dalje sve imam!”

Ranije je producent Bruckheimer je izjavio “Tek dolazimo do početne točke. Na svu sreću za Toma, on je vrlo zaposlen, tako da moramo naći otvoreno mjesto u njegovom rasporedu i budžet s kojim Paramount misli da će moći napraviti film.” Puno se toga promijenilo i to vrlo brzo nakon njegove izjave, na sve ljubitelje originalnog filma.

Prema Variety, Paramount Studios je dao zeleno svijetlo i datum izlaska bi trebao biti 12. srpanj 2019 godine. Za one koji prate, to je 33 godine od originala. Redatelj filma Tron: Legacy, Joseph Kosinski, bi trebao biti redatelj novog Top Gun filma, mada to još nije službeno potvrđeno.

Ja osobno ne mogu dočekati vidjeti nastavak, veliki ljubitelj originala.

Druge je zanimalo i ovo...