Fanovi Thanosa će obožavati Avengers: Infinity War i njegov nastavak!

Ako je vjerovati kreatoru i ocu lika, Jim Starlin, portret lika Mad Titan u Joe i Anthony Russo nadolazećem filmu, će staviti osmjeh na lica fanova. 

U Avengers: Infinity War, Thanos će napokon izaći iz sjene i suočiti se s kombiniranim snagama Earth’s Mightiest Heroes. Nakon raznih pojavljivanja u teaserima i cameo ulogama, koje datiraju čak iz 2012 godine i filma The Avengers, postoji puno interesa oko Mad Titan i on je spreman biti najveći, najjači, najgori neprijatelj kojeg su heroji Marvel svemira imali prilike susresti. Sigurni smo da će ga heroji na kraju ipak uspjeti svladati, ali sigurno im to neće poći lako za rukom.

Ne samo da će Thanos imati Black Order uz sebe da mu pomogne, nego će biti u posjedu nevjerojatno snažne Infinity Gauntlet, koja će biti cijela ispunjena u nadolazećem filmu. Ona će mu omogućiti da stvara kaos i radi apsolutno sve što poželi, što znači da će definitivno biti sila s kojom treba računati. A ako je vjerovati kreatoru lika, Jim Starlin, portret Mad Titana u nadolazećem filmu je u najmanju ruku vrlo dobar.

“Želim reći svim fanovima Thanosa, bez da išta otkrivam, nećete biti razočarani, daleko od toga. Zaista vjerujem da će ljudi biti ugodno šokirani time koliko će ova dva filma, biti odlično različita od ostalih, prijašnjih Marvel filmova.

Joe, Anthony, Chris, Stephen i ostatak ekipe imaju moje potpuno povjerenje u njihovo uvođenje našeg omiljenog Mad Titana iz svijeta stripova u Marvel filmski svemir. Moj prvorođeni izlazi iz gnijezda, kako bi sijao kaos na nebesa. Što bi više ponosni otac mogao poželjeti?”

Fanovi Thanosa će obožavati Avengers: Infinity War i njegov nastavak!

Iako, očigledno, nije mogao puno reći, Starlinovi komentari ovdje su zasigurno uzbudljivi i samo nas još više drže napetima, napokon vidjeti, glavnog negativca u akciji. Ovo nije prvi puta kako nas netko uvjerava koliko je Thanos odlično napravljen, jer nas je nedavno, upravo glumac Thanosa, Josh Brolin, uvjeravao u isto:

“Kada su mi pokazali kratak šest minutni teaser scene koje sam napravio, bio sam toliko oduševljen digitalnim procesom i koliko stvarnim izgleda. Ne znam kako bi mogao biti išta osim sretan. Ako me svi budu mrzili na kraju toga, ne znam, hoće li biti vrijedno toga, ako je film odličan? Možda.”

Avengers: Infinity War izlazi 04. svibnja 2018 godine, a do tada morat ćete se ‘zadovoljiti’ gledanjem Thor: Ragnarok filma ili Justice League.

Similar Posts