Trailer: A Prayer Before Dawn (2017)

Trailer: A Prayer Before Dawn (2017)

Stigao je trailer za novi akcijski film, A24 produkcijske kuće, koja stoji iza nekih odličnih filmova, poput Room, The Witch, Ex Machina, Moonlight, Swiss Army Man i mnogih drugih.

A Prayer Before Dawn je pravljen prema istinitoj životnoj priči Billy Moore, koji je preživio teško iskušenje Thai zatvora, tako što je postao Muay Thai boksački šampion.

Datum izlaska filma:

2017

Žanr filma:

Akcija

Redatelj:

Jean-Stéphane Sauvaire

Scenarist:

Jonathan Hirschbein, Nick Saltrese

Glumci:

Joe Cole, Vithaya Pansringarm, Panya Yimmumphai

Trailer: A Prayer Before Dawn (2017)

A Prayer Before Dawn je Britansko-Francuski akcijski drama film iz 2017 godine, redatelja Jean-Stéphane Sauvaire. Prvi puta je prikazan na Cannes filmskom festivalu, 2017 godine.

A24 je nezavisna Američka produkcijska kuća, osnovana 20. kolovoza 2012 godine. Od tada je imala nekih odličnih filmova i dobrih uspjeha, za jednu tako mladu kompaniju. Filmovi su većinom nisko-budžetni, ali i vrlo kvalitetno napravljeni, pa tu imamo filmove poput Spring Breakers, Room, The Witch, Ex Machina, Moonlight i mnogi drugi. Već imaju i solidan broj osvojenih Oscara, filmovima Room, Ex Machina, Amy i Moonlight.

Očekivano i ovaj film je nisko-budžetni, ali ipak možemo očekivati dobro odrađen akcijski film, pravljen prema istinitom događaju.

U nastavku pogledajte trailer filma.

Similar Posts