Zack Snyder’s Justice League: Objavljen novi crno-bijeli trailer

Zack Snyder’s Justice League: Objavljen novi crno-bijeli trailer

Potpuno novi pogled na Justice League Zacka Snydera napokon je stigao. Otkako je Justice League pušten u kina davne 2017. godine, obožavatelji traže da vide izvornu Snyderovu viziju filma, koji je postao poznat kao Snyder Cut. Warner Bros. ispunjava te zahtjeve dopuštajući redatelju da dovrši rad na projektu, a kulminirat će u 4-satnoj miniseriji pod nazivom Zack Snyder’s Justice League. Još moramo pričekati 2021. da vidimo gotov proizvod, ali Snyder je objavio novi trailer kako bi pružio uvid u to kako će ambiciozni naslov izgledati kad sve bude rečeno.

Snyder već neko vrijeme govori o ovom novom teaseru, poručujući ljudima na mreži kako će utorak ujutro donijeti novi pogled na film. Redatelj je održao riječ i novi trailer Justice League objavljen je u svijetu. Video možete pogledati niže u tekstu.

Prvotno se mislilo da će Snyderova verzija Justice League-a samo zahtijevati nekoliko ponovnih snimanja i puno postprodukcije. Međutim, čini se kako redatelj ulaže poprilično posla, pa čak i dodaje dodatne scene koje nisu bile dio izvorne verzije. Na primjer, Joker Jareda Letoa bit će uključen u ovu verziju Justice League, iako nije bio uključen u početnu viziju.

Bit će i puno više zafrkancija u vezi Darkseida u Justice Leagueu Zacka Snydera, zlokobnog negativca koji je trebao biti antagonist nastavka. Snyder je nedavno objasnio da je već planirao sve točke priče za drugi film, ako ikad dobije priliku da ga napravi.

Similar Posts