Trailer X-Men: Dark Phoenix 2019

Trailer: X-Men: Dark Phoenix (2019)

Stigao je novi službeni TV spot za nadolazeći, dvanaesti X-Men film, Dark Phoenix. Nadam se da će završiti ovu trilogiju s praskom!

Datum izlaska filma X-Men: Dark Phoenix:

07. lipanj 2019

Žanr filma:

Akcija, avantura, sci-fi, superhero

Redatelj:

Simon Kinberg

Scenarist:

John Byrne, Chris Claremont

Glumci:

Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, James McAvoy

Radnje ukratko:

Jean Grey počinje razvijati nevjerojatne moći koje ju kvare i pretvaraju u Dark Phoenix. Sada će X-Men morati odlučiti vrijedi li život člana tima više od svih ljudi na svijetu.

Trailer X-Men: Dark Phoenix 2019

U novom nastavku X-MEN: DARK PHOENIX, X-MEN-i se suočavaju s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem – jednom od njih, Jeanom Gray. Tijekom spasilačke misije u svemiru, Jeana je gotovo ubijena kada je pogođena tajanstvenom kozmičkom silom. Kada se vrati kući, ta sila je učini još moćnijom, ali postaje i nestabilnija. U borbi s novom silom, Jeana oslobađa moći koje ne može kontrolirati i razumijeti. Budući da je Jeana izvan kontrole, povrijedit će one koje najviše voli te uništiti sve veze koje drže X-MEN-e zajedno. Sada, kada im se obitelj raspala, morat će naći način da se ponovno ujedine – ne samo kako bi spasili Jeanu, već da spase planet od izvanzemaljaca koji žele zavladati galaksijom.

Režiju preuzima Simon Kinberg, producent svih X-MEN-a. Sophie Turner ćemo gledati u ulozi Jeane Gray. Michael Fassbender se vraća kao Magneto, a James McAvoy kao profesor Charles Xavier.
Jennifer Lawrence vraća se kao Mystique, Nicholas Hoult kao Beast, Tye Sheridan kao Cyclops te Evan Peters kao Quicksilver. Jessica Chastain će im se pridružiti u ulozi negativke Smith.

X-MEN: DARK PHOENIX, u kina dolazi u veljači 2019. godine.

Novi TV Spot:
Trailer filma X-Men: Dark Phoenix:

https://youtu.be/3idslHj3NXA

Stariji traileri filma Dark Phoenix:

https://youtu.be/y7anOEqu-ak

Stariji traileri filma X-Men: Dark Phoenix:

https://youtu.be/SK_ABZ2QMvE

https://youtu.be/OgxsRnnKnlw

Similar Posts