Kevin Feige priča o The Black Order u ‘Avengers: Infinity War’

Kevin Feige priča o The Black Order u ‘Avengers: Infinity War’

Nakon što je preko 5 godina vukao konce iz sjene, Thanos će napokon ustati sa svog trona kako bi se sukobio s Earth’s Mightiest Heroes u filmu Avengers: Infinity War.

Međutim, Mad Titan se neće sam sukobiti s našim herojima, jer je Marvel najavio uvođenje Black Order, na ovogodišnjem D23 izlaganju, što je možda iznenađenje za neke koji se sjećaju da je Thanos izjavio da će on uzeti stvari u svoje ruke u post-kredit scenama Avengers: Age of Ultron. U intervju za Slash Film, Marvel Studios Predsjednik Kevin Feige je pojasnio ulogu Black Order u trećem Avengers filmu i usporedio ih s dosadašnjim Thanosovim podređenima.

Kevin Feige priča o The Black Order u ‘Avengers: Infinity War’

Feige je opisao Black Order kao Thanosove ‘produžetke’ i pojasnio da Mad Titan neće prepustiti stvari samo svojim novim kohortama:

“Da, oni su njegovi produžetci. Mislim, to je ono što misli, naspram Lokia i Ronana i ostalih koji su mu do sada pomagali dok je on sjedio na tronu. On voli… volio je sjediti na tronu.”

Budući da su Avengersi i njihovi saveznici nastavili štiti svijet od prijetnji koje su prevelike za jednog junaka, nova prijetnja je izašla iz sjene: Thanos. Tiranin intergalaktičke zloglasnosti, njegov cilj je sakupiti svih šest Infinity Stones, artefakte nezamislive moći, i koristiti ih kako bi nanio svoju uvrnutu volju na cjelokupnu stvarnost. Sve za što su se Avengersi borili je dovelo do ovog trenutka – sudbina Zemlje i cijele stvarnosti nikada nije bila nesigurnija.

Redatelji su Joe i Anthony Russo, a zvijezde filma Avengers: Infinity War su Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Pom Klementieff, Karen Gillan, Sean Gunn, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Sebastian Stan, Chadwick Boseman, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Benedict Wong, Tom Hiddleston, Tessa Thompson, Benicio Del Toro, Danai Gurira i Josh Brolin, za sada.

Avengers: Infinity War dolazi u kina 04. svibnja 2018 godina, a Avengers 4 dolazi u kina 03. svibnja 2019 godine.

Similar Posts