Produkcija filma 'The Flash' pomaknuta

‘The Flash’: Ezra Miller bi mogao napustiti film

Dolaze nam nove šokantne vijesti iz DC svemira, jer posljednji izvještaji donose da bi glumac Ezra Miller, koji glumi Flasha, mogao napustiti nadolazeći The Flash film. Prema izvješću, kojeg donosi THR, Ezra Miller je odlučio da će on – uz pomoć legendarnog stripovskog pisca Grant Morrisona – preuzeti pravljenje skripte za solo film najbržeg čovjeka DC svemira (ili jednog od najbržih). Ako se studio ne odlučio za skriptu od Miller/Morrison, nego se odluči za skriptu redatelja The Flash filma John Francis Daleyja i Jonathana Goldsteina, rečeno je da bi Miller mogao napustiti ulogu Barry Allena.

Izvješće donosi da je Miller/Morrisonova skripta puno mračnija nego ona što su pripremili Daley i Goldstein. Rečeno je da Miller ima tešku bitku pred sobom jer Warner Brothers traži svjetlije i zabavnije tonove, poput onih viđenih u Aquamanu – filmu s preko milijardu dolara zarade – i Shazamu!, filmu redatelja David F. Sandberga, koji je za sada odlično prihvaćen od strane kritike.

‘The Flash’ film uskoro započinje snimanje

Za film o Scarlet Speedsteru, The Flash ima užasno sporo vrijeme dolaska u kina. Miller je povezan s tom ulogom i filmom još od kada ga je Zack Snyder izabrao za cameo ulogu u filmu Batman v. Superman: Dawn of Justice, ali od tada film se gotovo nije ništa pomakao kod Warner Brothers. Razni redatelji su se izredali tijekom godina, a sada se čini da su se konačno odlučili na Daley i Goldsteinu.

Još prošlog mjeseca, Miller je upitan o zastoju ovog film na internacionalnoj premijeri Fantastic Beasts. Tada je on rekao da je ekipa iza filma vrlo pedantna i da je to razlog što toliko dugo treba, ali da film ide dalje.

“Tko god zna išta o Barry Allenu zna da on uvijek kasni,” Miller je pojasnio. “Ali onda kada on jednom dođe, on obavi stvari. A to je upravo način na koji produkcija filma nastavlja. Mi malo kasnimo.”

“Ali razlog zbog kojeg kasnimo,” glumac je nastavio. “A ovo je živa istina… Mi smo svi – a ja uključujem i sebe u ovo – mi smo vrlo pedantno fokusirani na pravljenje ne samo jednog od najboljih superherojskih filmova svih vremena. Nego će ovo također biti i poklon fanovima.”

Što mislite, hoće li do ovog filma uopće doći, pogotovo ako ga glavni glumac napusti?

Similar Posts